Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem

Poroniec +136

#kryptowaluty
1) To trochę trwa
2) W zamian chodzi o to, by używać innych sieci, które ETH promuje, np. Loopring, BSC, Matic czy TRX
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirasKo-Kalwario: zarówno ethereum jak i bitcoin mają z grubsza system aukcyjny, tj. kto płaci więcej - ten ma wyższy priorytet. Ethereum
Mój portfel metamask w przeglądarce (mobilnie używam Argent) jest wpięty do mojego domowego węzła zamiast domyślnej infury, a ten to rozgłasza dalej. Nawet nie wiem, komu, ale transakcje dobrze opłacone szybko trafiają na łańcuch, bo każdy walidator jest zainteresowany oczekującymi
@gysnde: Czy to nie jest argument obusieczny, albo nawet argument przeciwko? Skoro po spadku ceny