Aktywne Wpisy
tomasz-kalucki +698
#polityka "Panie pośle, osiem lat rządililiście i gdzie wrak" Brawo dla Pana, który przeszedł weryfikację i dorwał się do mikrofonu. :)
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
#bekazlewactwa
@Moisze: lewactwo! prawactwo! ale wy macie nasrane. Ja po prostu chcę oglądać produkcje wysokiej jakości nie próbujące moralizować dorosłego odbiorcy wpieprzając swoje #!$%@? ideologie. Niezależnie od tego jakie.
@Moisze: po co jak już jest oryginał który bezcześci lewica ze swoimi murzynami i lgbt?
To co, jeszcze trzeba jakąś prawacką kontrę do tego robić? Taką masz mentalność? xd
@przegryw_naczelny: XDDDDDDDD sprawdź o co chodziło z Rowling bo bredzisz
By zrobić coś PRAWIE na miarę Lotra wystarczył prawie niegoraniczony budżet:P super reżyser, mógłby to być Peter Jackson by się zrehabilitować po Hobbicie no i zaplecze fanów Tolkiena którzy mają głos decydujący a nie jakaś osoba od woke stosunków xd
@Celinka95: bo to trzeba jeszcze mieć coś w głowie, a nie dostrzegać tylko walkę na mieczyki, czary i kolor skóry aktorki xD do tego beka z wyborem mniejszego zła, którego konserwy do dzisiaj nie ogarnęli
@Moisze: swoją drogą to ciekawa sugestia, że lewactwo wydaje miliardy na rujnowanie legendarnych franczyz zamiast na zmianę świata na lepsze, a ty dodatkowo proponujesz drugie tyle spalonego hajsu na odkręcanej tego przez prawactwo. Wszyscyście powariowali i nawet nie zauważyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale przecież to takie proste nakręcić film czy serial xD
@Moisze: Symetrysta się znalazł. Oryginały w tych trzech przypadkach były zajebiste, a skrajna lewica weszła i #!$%@?ła dziedzictwo. Tolkien był oddanym chrześcijaninem, Star warsy to nie wiem (choć oparte na Campbelu więc możliwe, że trochę konserwatywne), a Sapkowski pomimo, że zdziadział był w sumie raczej centrum/po lewej (przesłanie książek przeciwko linczom i głupim zabobonom).
Tu nie ma gdzie obrazić prawicy, bo nic nie psuje.
@Urajah: To nie oglądaj,.