@Aokx: Szkoda że prawactwo nie potrafi zebrać środków, zatrudnić scenarzystów, nakręcić tego porządnie tylko potrafi jedynie skomleć na netflixa, amazona czy disneya. Mogliby zaproponować konkurencyjne wersje ale niestety nic nie potrafią poza ujadaniem.
@Moisze: no tak, jako zwykły zjadacz chleba za kilka tysięcy żetonów z orzełkiem nagle mają być menedżerami, reżyserami i kij wie kim jeszcze, z budżetem w milionach czy tam miliardach, żeby kupić prawa, a potem tylko zebrać ekipę, nagrać, złożyć do kupy i wystawić na platformę
@Moisze: prawactwo to robiło 10 lat temu gdy były normalne czasy. Przyklad Harego Pottera, gdy lewactwo zaszczuło i grozilo autorce, bo napisala książkę taka jaka chciala. Szkoda śliny by pluć wam na mordy
prawicowcy nie posiadają sieci korporacji jak pewna grupa z USA.
@calinowski: Jak to nie posiadają? Musk ma od ch*ja kasy, to samo Trump, bracia Koch mają tyle pieniędzy że nie wiedzą których polityków jeszcze można by kupić. Czemu koch family foundation nie zainwestuje w porządną ultraprawicową produkcję?
no tak, jako zwykły zjadacz chleba za kilka tysięcy żetonów z orzełkiem nagle mają być menedżerami, reżyserami i kij wie kim jeszcze, z
@Moisze: ty jesteś normalny? Po co mieliby robić "ultra prawicowe" filmy? Dla propagandy? Tak tylko lewactwo działa, przejmują kulturę i wpychają tam swoje chore wizję
@RaghNaarRoog: Dobrze, że umiesz czytać ze zrozumieniem bo np. napisałbyś komentarz do mojego kompletnie mijający się z tym co napisałem i wyszedłbyś na błazna ¯\_(ツ)_/¯
Pstryk i jest xD
@calinowski: Jak to nie posiadają? Musk ma od ch*ja kasy, to samo Trump, bracia Koch mają tyle pieniędzy że nie wiedzą których polityków jeszcze można by kupić. Czemu koch family foundation nie zainwestuje w porządną ultraprawicową produkcję?
@Sitwa: Poza prawactwem po premierze nowego fantasy.
Sapkowski jest lewackim autorem ¯\_(ツ)_/¯