Aktywne Wpisy
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Po czym poznać że mężczyzna jest uległy w łóżku i lubi dominujące kobiety? Gdzie takiego znaleźć?
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przeżyłem xD
Ae to był jednak hardkor... Pal sześć te 36 km, ale te podbiegi! czy raczej podejścia, bo nikt normalny nawet nie próbował biec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to w sumie nic, bo to błoto... ja pierdzielę. Miejscami na zbiegach trzeba było pędzić ile fabryka dała, bo jakakolwiek próba hamowania to była jazda na butach i gleba. Pod góręteż potrafiło dać się we znaki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze pod koniec trasy takie mordercze podejścia że ŁOPANIEEE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale koniec końców było fajnie. Chciałem dostać #!$%@? - dostałem. Nadal fajniejsze to niż maraton ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miłym zaskoczeniem były punkty żywieniowe. Kawałek arbuza to było to! ᕦ(òóˇ)ᕤ
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #enronczlapie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) l__kip
Pod górę fajna koncepcja, ale jak sobie myślę o tym że po zwykłym zejściu w górach bolą kolana, to co dopiero po zbieganiu
No obawiam się i dlatego uważałem jak diabli. Wbrew pozorom nie jest aż tak łatwo o kontuzje, chyba że ktoś się bardzo postara albo zrobi coś horrendalnie głupiego... lub po prostu zbyt mało trenował i nie ma odpowiednio mocnych mięśni.