Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +159
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +77
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

@fujiyama: w USA?
Totalnie zinfiltrowanych i skompromitowanych pisiorów trzeba jak najszybciej wywalić na zbity ryj tak, aby maksymalnie ukrócić kacapskie wpływy w Polsce.
@newton82 piszesz o TYM wsi szkolonym w Rosji? Żadnego?
Z resztą rozpieprzania państwa przez PiS sie zgodzę, natomiast mam przekonanie, że gdyby rządziło PO to jechalibyśmy na wózku z Niemcami udając, że to nie nasza sprawa tam na wschodzie.
@melquiades: Oba. PiS niby nie lubi bardzo Rosji, ale wiele z tego co robi jest Rosji bardzo na rękę
@G1G1G1: widać. Postaram się więc jaśniej: gdyby Amerykanie mieli choć cień podejrzeń o to, że Polska władza współpracuje z Rosją, zerwaliby z nami współpracę wojskową i nie przysyłaliby do Polski żadnego zaawansowanego sprzętu, jak choćby F-22, które ostatnio do Polski przyleciały, aby nie ryzykować jego wykradzenia do Rosji i Chin.
A tymczasem Amerykanie przysyłają do Polski sprzęt, którego boją się komukolwiek sprzedać na eksport, aby nie ryzykować