Aktywne Wpisy
JaX92 +110
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +93

źródło: comment_1661511274A0AXyp95Rlbn7yMA3Pyj0r.jpg
Pobierz@Roman_: Bo nie działają, życie w internecie uodparnia na to. Ostatni raz kiedy zasugerowałem się reklamą był jak kupowałem słodycze jako dzieciak.
@Pjoter2020: na kompie ublock origin + sponsorblock (polecam) a na telefonie YT Vanced, nie ma reklam i też działa sponsorblock, jest budowany w apkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i działa odtwarzanie w tle, bez potrzeby kupna YT premium.
@ThirtyDoorKey: na te p---------e jest sponsorblock. Jak jutuber jest popularny to ma szybko filmik oznaczone sponsorowane fragmenty i z automatu są pomijane, i tak z prawie 21 minut robi się niecałe 19
źródło: comment_1661525846k0xaXZUI34By9sd5cUusyX.jpg
Pobierzźródło: comment_1661525945xh83J9vmWy0Hvt5Rz5MXtH.jpg
Pobierz@Roman_: 75% jest podatna na reklamy. jesli firma cos reklamuje, to znaczy ze sprzedaz spada. ale te 25% moze wlasnie stosuje sie do OPa sugesti? kiedys czytalem o pepsi. (bylo dosc dawno, wiec moge cos przekrecic). w dziale marketingu stwierdzili, ze kazdy na kuli ziemskiej zna pepsi, wiec po co reklamowac produkt i wydawac kase. No i tak zrobili.
jak ktoś zrobi reklamę jako fragment filmu (nie coś zewnętrznego) kiedy poleca jakiś produkt, to widzisz to normalnie, bo to część filmu
źródło: comment_1661527094j06uumOnuUWwlsCRvStvPf.jpg
Pobierzźródło: comment_1661527547Gj6e9dVq6MEbG9sF3vdgew.jpg
Pobierz