Aktywne Wpisy

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +416
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Zaraz wszystko jebnie, wyprzedaże nawet za 30% wartości, a dodruku nie będzie. No jednak trochę inaczej wyszło. xD
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #ekonomia #gospodarka
źródło: comment_1661008753mGWtsG5jHz2Dx9j7vh9W7S.jpg
PobierzJa wciąż nie mogę uwierzyć, nawet nie w to, że można tak p-------ć i nie mieć poczucia autożenady, ale że ktokolwiek takie rzeczy czytał i nie zabijał śmiechem
źródło: comment_1661009412mM2dNzUkeX3mpREsvjIBwu.jpg
PobierzPytanie brzmi?
Czy jeżeli ktoś teraz planuje musi, kupić, zainwestować mieszkanie, powinien to zrobić teraz, czy powinien się wstrzymać bo najbliższej przyszłości czekają nas spadki cen i będzie mógł zawrzeć korzystniejszą transakcje.
Słucham panów? Tak czy nie? Macie jaja? Moje zdanie znacie.
I odpowiesz na moje pytanie czy Ty mówiłeś że będą spadki w 2Q 2022?
O ile spadki zapowiadałeś?
Dr Czerniak już wyjaśnił takich napinaczy jak ty.
A Ci którzy wzięli kredyt wtedy gdy zacząłeś mówić o spadkach są na plus czy minus biorąc pod uwagę wakacje kredytowe? Masz jaja by odpisać na pytanie?