Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +195
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
PanNieznanypl +53
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
1. #nauka. Zacząć się systematycznie uczyć na #studbaza. Nie #!$%@?ć się (tzn. rzadziej. :P i nie przez pół semestru.)
2. #programowanie. Napisać jakieś sensowne programy i nauczyć się do końca #cpp
3. #silownia . Wrócić na siłownię. Chodzić trzy razy w tygodniu po półtorej godziny. Co daje 234 godziny. Zaokrąglę do 240 i będzie bite 10 dni na siłowni.
4. #dieta. Jeść 5 posiłków dziennie, o określonych godzinach. Może napiszę sobie jakąś dietę, ale wątpię, bo nie mam do tego głowy.
5. #dziewczyna. #rozowepaski
7. #samochod i #motocykle. Sprzedać motocykl i kupić większy. Auto naprawić, by było cacy. #sprzedam
8. ##!$%@?. Posprzedawać wszystkie pierdoły, które zalegają u mnie w pokoju. #sprzedam
9. #zapalki. Posortować wszystkie moje zapałki, porobić zdjęcia, wstawić na stronę. Ponadto powymieniać używane na te nieużywane z innymi zbieraczami. Powiększyć kolekcję do 400 pudełek. #hobby
10. #telefon. Zmienić operatora na jakiegoś sensownego ( #plusssie ). I napisać mój pierwszy program na #android.
11. Dopisać punkt 6.
12. #bordo. Wbić bordo, zrobić sreena, ograniczyć Wypok.
13. #spam. Nie spamować tagami.
14. #usunkonto. Nie, nie usuwać konta.
#planna2014 #postanowienia #oswiadczenie
Tak mi dopomóż Królu Mirko...
Proszę o plusy na wytrwałość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sudokuu U mnie karnet kosztuje 40.. :P
1. Nie wyjdzie. Próbowałem przez 5 lat :D
12. i 5. są sprzeczne
A i 200 zl za miesiąc teraz kosztuje...
@GrabkaMan: Może jeszcze nauczyć się całej chemii?
@Sudokuu: 200 za miesiąc?! W tym trener, suple i dziwka po ćwiczeniach?
No nie dziwię się. :P
A to masz sieciówka czy taka zwykła, że tak powiem?
Komentarz usunięty przez autora