Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +129
Już niedługo rok bez olkoholu
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #badoo
1) Decydujesz się na bombelka i różowa jest szczęśliwa.
2) Rozstanie.
Wybór należy do Ciebie, ale jako baba powiem Ci, że z instynktem macierzyńskim najpewniej nie wygrasz.
Xd
Nie chcesz to nie, znajdź sobie różową która widzi swoją przyszłość tak jak Ty ;)
Jak już takie gadki się zaczynają to nic z tego nie będzie. Szkoda Twojego czasu.
Mój dlugoletni letni związek rozpadł się m.in. z tego powodu. Kolejna partnerka jak tylko wspomniała o dzieciach to tego samego dnia została poinformowana o zakończeniu relacji i mojej wyprowadzce.
Tylko też właśnie nie powinno się nastawiać na to, że ktoś się zmieni. Jak
Rynek matrymonialny jest tragiczny być może już nigdy nie znajdziesz inna
Podróżowania, o ile nie jesteś kimś w rodzaju Cejrowskiego czy Wojciechowskiej, nie nazywaj pasją.