Wpis z mikrobloga

@Iikanai: najciekawsze jest to że jeszcze nigdy nie widziałem jak ktoś tak zostawia hulajke, te p---y robią to chyba pod ukryciem nocy, boją się linczu, zesrani są, heh, ja jak mam gorszy dzień jeszcze im pluje na kierownicę, nic nie poradzę jestem prostym człowiekiem ()
  • Odpowiedz
za to powinny być kary nakładane w aplikacji/mandat od SM

@AndrzejTrapper: i są nakładane w apce. Jeśli chodzi o bolta w krk to można zostawić hulajnogę tylko w wyznaczonych miejscach. Za zostawienie poza obszarem parkingu jest kara (wysokość jest w zależności od tego w jakiej strefie zostawiłeś). I akurat bolt jest najbardziej restrykcyjny ze wszystkich operatorów o to gdzie można hulajnogę zostawić, ale też najtańszy
  • Odpowiedz
@AndrzejTrapper

za to powinny być kary nakładane w aplikacji

ja bym zrobił system p------------a parkowania w ich wlasnych aplikacjach -> p-----------z 10x źle zaparkowane hulajnogi - 10min darmowego przejazdu ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma nic bardziej polskiego

Hahaha kolejny dzban myśli że to badziewie ustawili użytkownicy. Otóż NIE, to jest dzieło firmy. Bo te firmy tak działają, podjeżdża łepek dostawczakiem, wyładowuje złom na przejściu i se
  • Odpowiedz
@ikov

Jeśli będzie zaparkowana nieprawidłowo - kara.

Zdefiniuj dobrze zaparkowaną hulajnogę. Przypominam że wszystkie hulajnogi są nielegalnie porzucane a firmy hulajnogarskie nie mają zgody na korzystanie z prywatnych i miejskich terenów. To ustawienie na zdjęciu to dzieło firmy.
  • Odpowiedz
@rzuf22: ale nie przeszkadza to przed zostawieniem na srodku drogi w miejscu gdzie akurat wolno

@pss8888: dzbanem to ty jesteś - to po pierwsze
po drugie na pewno za każdym razem robi to łepek w dostawczaku i zostawia na środku - nie możesz się mylić dzbanie wszak widziałeś już wszystko i wiesz jak świat funkcjonuje
nie pozdrawiam
  • Odpowiedz
W Warszawie ostatnio tez p----------o hulajnogarzy, do tego roku nie widziałem takiego p---------a z odkładaniem
  • Odpowiedz