Aktywne Wpisy

hejterka99 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +55
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

#korposwiat #pracbaza #pracait #programowanie
Odpowiedz
Jaca, 23 lata.
źródło: comment_16599430801SKSGgCjGm83NFaw2UjLTl.jpg
Pobierz@groman43: Klepacz kodu w korpo ma mniejszą odpowiedzialność niż małpa w zoo. Mówię to jako klepacz kodu w korpo.
Taka odpowiedzialność że programiści są w grupie zawodów że najszybciej ulegają wypaleniu
@bootcamp_java_developer: @groman43: Po ilu latach (statystycznie) może przyjść takie wypalenie zawodowe? Póki co nie czuję nawet odrobinki wypalenia.