Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@kobiaszu: kazdy inteligentny bedzie popierał ten zakaz. Zesrał sie wyłacznie plebs ktory uważa że posiadanie starego gruza to wybór i bycie kolekcjonerem xDDD
  • Odpowiedz
@kobiaszu: wiesz jak by nowe auta miały ceny jak np w takiej Japonii (specjalnie daje taki przykład) to nikt by problemu nie miał (kei car to cena +/- 40-50k pln, Civic typ r z salonu 120-140k pln (a nie 260k + PLN)), przy zarobkach bardzo zbliżonych do naszych, (tak samo ceny paliwa rzędu 3.80-4.00 PLN za bezołowiową). A nie że płacisz u nas jak na zachodzie przy tureckich zarobkach. Czego
  • Odpowiedz
  • 90
@kobiaszu: albo diesel max 12 lat, to już nie brzmi tak super, co? Zwłaszcza w kontekscie takim, że 12 lat temu to w Europie diesel wyskakiwał z lodówki a vw tworzył magiczne sztuczki żeby udowodnić jaki to ten diesel nie jest eko...

Jesteś czlowiekiem bez wyobraźni, jeśli myślisz że na 20 letniej benzynce się zatrzyma. Za 2 - 4 lata bedzie już 15-letnia, pózniej 10-letnia i tak dalej, żebyś dalej
  • Odpowiedz
  • 50
@DEMONzSZAFY: no tak, milion aut w aglomeracji plus tranzyt to zaledwie tylko pierdniecie, ten dymek rozchodzi sie w powietrzu i go nie widac. To tak jakby napisac , że nie smiecisz bo wrzucasz do jeziora
  • Odpowiedz
  • 30
Za 2 - 4 lata bedzie już 15-letnia, pózniej 10-letnia i tak dalej, żebyś dalej wydawał bez sensu swój hajs na rzeczy których wcale niepotrzebujesz

@dthprf: Tak, tak hiperblizuj dalej. Za chwilę będzie maks trzyletnie auto, a wszystkie starsze będą szły na złom pod groźbą dożywocia
  • Odpowiedz
  • 22
@fluffy-sinon: Ale ja nie mówię o nowych autach tylko o dwudziestoletniej benzynie za 5-10k. Jak kogoś nie stać na takie auto to nie stać go też na jego prawidłowe utrzymanie.
  • Odpowiedz
kazdy inteligentny bedzie popierał ten zakaz. Zesrał sie wyłacznie plebs ktory uważa że posiadanie starego gruza to wybór i bycie kolekcjonerem xDDD

@daeun: Jak powiedzieć, że jesteś egoistą nie mówiąc, że jesteś egoistą. W ogóle ten tekst, to wysryw na poziomie 16 latka.
  • Odpowiedz
@kobiaszu: a ja mówię o cało kształcie, dlaczego kraj w którym żyje na przymus próbuje być nowoczesny zachodni, nie zapewniając mi możliwości nowoczesnego życia w podobny stopniu do gospodarek na które się wzorujemy ? To jest problem te 20 letnie benzyny zwykły Kowalski żyjąc na najmie z średniej krajowej nie jest w stanie sobie zapewnić od tak i w tej części się z tobą zgadzam. Wiem że część moich porównań
  • Odpowiedz
kazdy inteligentny bedzie popierał ten zakaz. Zesrał sie wyłacznie plebs ktory uważa że posiadanie starego gruza to wybór i bycie kolekcjonerem xDDD

@daeun: ewentualnie ludzie, którzy nie muszą wydawać 200k żeby czuć się lepszymi od somsiada, tylko se jeżdżą starym Subaru w którym ostatnia poważniejsza awaria była 20 lat temu jak im dziecko zwymiotowało w czasie podróży na wakacje. Mnie stać na nowe auto, ale w sumie po co mam
  • Odpowiedz
  • 11
@daeun: chciałeś napisać inteligentny inaczej będzie popierał ten zakaz? Ciekawe czy jak byś żył w 39 to byś popierał inwazję na Polskę, czy tak samo popierał obozy zagłady i wprowadzenie komuny. To jest ten sam poziom panie inteligenty inaczej? Ile zapłacili za napisanie tego wysrywu?
  • Odpowiedz
  • 29
@kobiaszu: no masz przecież czarno na białym: diesel 12 lat, na dzień dobry. 12 lat temu wszyscy gadali ze to jest ekologiczny samochód i diesel to przyszlosc europy. Gdzie tu hiperbole widzisz? 12 letnie auto to stary samochod, lol?
  • Odpowiedz
  • 16
@kobiaszu: Fajnie, że nie chce Ci się nawet pochylić nad tym dlaczego takie darcie p---y
W sumie jak se czytam od jakiegoś czasu o tym co tam jest głównymi problemami to w ogóle strefa działa od 1 sycznia, ale 14 dopiero będzie w WSA rozprawa gdzie będą rozpatrywane skargi i zażalenia dotyczące konsultacji społecznych i wprowadzania sct. W c--j późno poinformowano o tym, że wyłączenie nie działa np na auta, które
  • Odpowiedz
Ale ja nie mówię o nowych autach tylko o dwudziestoletniej benzynie za 5-10k. Jak kogoś nie stać na takie auto to nie stać go też na jego prawidłowe utrzymanie.

@kobiaszu: jeżeli kogoś nie stać na utrzymanie samochodu w dobrym stanie technicznym to powinno to być wykryte na badaniu technicznym
  • Odpowiedz
  • 3
@Piesa: po co się pochylać jak można się sprzedać i zostać trollem. Jemu jeszcze płacą za pisanie tych wysrywów dać typa na czarno i tyle. Zero szacunku to sprzedanych użytkowników. Taki sam troll jak ruskie na tagu Ukraina. Dokładnie wypisz wymaluj ta sama chora narracja. Lepsze były trolle które pisały że już pierwszego dnia powietrze jest czyste kiedy Kraków dziś jest na 26 miejscu w miastach z najgorszy jakością powietrza
  • Odpowiedz