Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +179

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
TavarishPiesov +395
No i nastał weekend przedświąteczny, a wiemy co to dla większości z nas oznacza. Kulminacja z--------u, sprzątanie, zakupy, gotowanie bigosu. Dlatego pamiętajcie żeby zacząć dzień odpowiednią dawką energii. Jest już 11 więc otworzyli mój ulubiony bar mleczny - Zahir.
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też

źródło: jYugTZHv
Pobierz
Mam parę przemyśleń po tym wydarzeniu:
- Przez długi czas w życiu wahałem czy lepsze jest życie rozwiązłe seksualnie czy posiadanie stałego partnera, czasem fantazjowałem o tym jak rucham co tydzień inną babę, innym razem myślałem, że chciałbym poznać jakąś dziewczynę i zostać z nią na całe życie.
Teraz zmieniła mi się perspektywa; mimo tego, że miałem okazję uprawiać "dziki s--s" z randomową bardzo atrakcyjną laską, to mało mnie to kręciło, wręcz trochę brzydziło. Uważam teraz, że taki tryb życia playboya, to zdecydowanie nie dla mnie, pewnie będę o tym fantazjował waląc konia, ale realnie nie chcę nic działać w tym temacie. Chcę znaleźć dziewczynę związać się z nią i dopiero po jakimś czasie od wejścia w związek uprawiać s--s.
- Duża ilość partnerów seksualnych mnie odrzuca od dziewczyny, rozumiem jak działa świat i nie wymagam aby w wieku 20 paru lat była dziewicą, ale co innego dawać na imprezie, a co innego mieć chłopaka.
- Bardzo ważny jest dla mnie "charakter" u kobiety, może nawet bardziej od wyglądu. Wiem, że brzmi jak truizm, ale okazja przer00chania atrakcyjnej dziewczyny mi przeszła, bo po prostu nie pociągała mnie w sensie intelektualnym. Wcześniej myślałem, że ok związek trzeba coś więcej, ale do ruchania nie i jakbym miał okazję to bym korzystał, teraz uważam, że nawet do r00chania potrzebuję zarówno pociągu intelektualnego i fizycznego.
- Nie przeszkadza mi już bycie prawikiem, od 19 roku życia miałem kompleks na tym punkcie, ale dziś, po możliwości przełamania tego, a do tego usłyszeniu i zobaczeniu wielu historii młodych związków, nie żałuję. Nie żałuję tego, że nie miałem nastoletniej miłości i całej tej otoczki j^*ańska na imprezach, po klubach czy gdziekolwiek, jakoś cała presja ze mnie zeszła. Nie znalazłem jeszcze tej osoby, z którą chciałbym uprawiać s--s, a jak nie znajdę przez najbliższe 10 lat, to w sumie ch&* w to.
Przed społeczeństwem i tak będę udawał, że r00chałem, bo tak to g---o działa haha chłop 23 lata nie r00chał ale śmieszne, ale najważniejsze, że kiedyś czułem się z tym źle sam ze sobą, teraz już nie.
- Chyba czas najwyższy rzucić alko, nie chodzi o to, że piję go za dużo, ale czuje się po nim beznadziejnie, nawet po małych ilościach. Teraz siedzę, mam mdłości i ciężką głowę, mimo tego, że nie wypiłem dużo. No i chyba k00taz mi nie staje jak jestem za dużo wypiję.
Wjadę teraz na jakiś #gymcel i #rozwojosobisty i nie będę szukał żadnej baby tylko skupię się w 100% na sobie, jak się jakaś znajdzie to fajnie, jak nie to nie. A teraz wracam do walenia konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wychodzimyzprzegrywu #zwiazki #s--s #incel #volcel #redpill #mgtow
Postawilem na siebie,chodze na silke,studiuje inz,od razu po ukonczeniu planuje studiowac ekonomie,ucze sie 3 jezykow obcych,ang wiadomo,rosyjskiego bo podoba mi sie i sprawia mi to przyjemnosc,uwielbiam