Wpis z mikrobloga

Śmiejący się ludzie, tj. kolejna już prowokacja zachodnich elit mająca na celu obalić rząd i podpalić Polskę. Zastanawia mnie jak będą (jeżeli w ogóle będą) wyglądać wybory w narzuconej przez media i system edukacji narracji pt. "każdy przeciwnik PiS to terrorysta". Demokratyczne wybory to wymysł sił wrogich Polsce mające na celu obalić rząd ʕʔ
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: J---e PiS maczetami ale ten kabaret był po prostu żenujący. Taki humor najniższych lotów. Zastanawia mnie jak dwa tygodnie temu Ci sami ludzi mieli się za wyjątkowych czytelników Tokarczuk, która nie pisze dla hołoty a teraz zaśmiewają się na prymitywnym kabarecie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 187
@rakiwo: obejrzałem cały i średnio się zgadzam z tą opinia. Na początku było dretwo bardzo, jednak jak pojawił się wątek polityki to można poczuć się jak w domu. Kilka trafnych tekstów też się pojawiło. Od połowy się rozkręca jbc
  • Odpowiedz
@vorio: ten kabaret odswieza ten sam skecz co roku, dziwnym trafem nie widzialem tego wczesniej na wykopie i dziwnym trafem pominieto kwestie kowidianizmu do ktorej dorzucila sie prawie cała opozycja i rzeklbym ze to glowna przyczyna ze mamy to co mamy xd
  • Odpowiedz
  • 9
@memifazi: w ogóle nie oglądam kabaretów więc ciężko mi ocenić czy powtarzają czy nie. Nawet jeśli, to widać tym razem w dobrym momencie wjechali na rozgrzanych pisowców, bo wycie słuchać wszędzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Spokojnie, wszystko wpisuje sie w metapropagandę ze możemy wybierać tylko i wyłącznie albo po albo pis. Gdy ktos szerzej i bardziej "wgłąb" wniknie zobaczy ze to kontynuacja
  • Odpowiedz
@rakiwo: zgadzam się, forma tego skeczu, to intelektualne dno, choć sama tematyka, aż prosi się o cięty dowcip, tak w tym skeczu zabrakło po prostu polotu - cięptej riposty, aluzji, metafory, jakiejś ironii na dokładkę....
  • Odpowiedz
  • 12
@rakiwo:

Zastanawia mnie jak dwa tygodnie temu Ci sami ludzi mieli się za wyjątkowych czytelników Tokarczuk, która nie pisze dla hołoty a teraz zaśmiewają się na prymitywnym kabarecie.

CI SAMI LUDZIE! XD
  • Odpowiedz