Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +255
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz
lormont +7
Dlaczego kiedyś nie było takiego naganiania na studia medyczne jak na IT? Przecież praca lekarza to od zawsze było eldorado. Stabilność zatrudnienia, jakiej nie daje żaden inny zawód w tym kraju, plus gigantyczne zarobki aż do emerytury.
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska

Posypał mi się całkowicie blog szaryburek.pl. Chodzi o to, że wchodząc na blog, jest przekierowanie na zupełnie inną stronę. Twierdzą, że to przez wtyczkę quick-adsense-reloaded, wyłączyli mi ją, ale dalej jest coś nie tak. Strona Główna już działa, ale nie ma na niej żadnych wpisów. Klikając natomiast na bezpośredni wpis, przekierowuje na takie coś Napisałem do Zenboxa gdzie mam hosting, przeskanowali witrynę ale żadnych wirusów nie znaleźli. Zenbox jako firma hostingowa nie ingeruje w kod strony, więc kazali szukać specjalisty ( ಠ_ಠ). Totalnie tego nie ogarniam, nie wiem co dalej z tym zrobić...
#www #stronywww #informatyka #kiciochpyta #html #webdev #programista15k #wordpress #pomocy
Wrzucam jeszcze swój tag #szaryburekfoto może ktoś będzie mi wstanie pomóc.
Komentarz usunięty przez autora