Aktywne Wpisy

lord-nihilus +157
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

abrachamlincoln +260

Nie wiem,nigdy nie miałem tego telefonu w reku,ale sa male telefony i to flagowe z andkiem
Chociaz to bardziej ciekawostka niz powazny rynek
Jak to jest ze każdemu chwale jak to faceid rozpoznaje nawet w okularach przeciwsłonecznych czy na niego patrzę a Tobie nie działa w nocy, gdzie teoretycznie to są lepsze warunki dla niego niż w dzień ( ͡º ͜ʖ͡º)
@XpedobearX: tak z pamięci przykład to dolny dock przy wielu ekranach przeskakuje z jednego ekranu na drugi jeżeli najedziesz myszką na sam dół ekranu. Szukałem informacji w necie jak ustawić na sztywno na jednym monitorze żeby przypadkowo nie przełączać i jedynie mądrości jakie znalazłem to tłumaczenie że przecież tak zaprojektowali to eksperci i
Brak kodeków audio bt innych niż stare AAC. Chcesz posłuchać muzyki w jakości odpowiadającej płycie CD, choćby z tidal hifi? Zapomnij.
Do tego te wydłużone animacje mające dawać efekt płynności, to jest jakiś żart. Wszystko na iPhone otwiera się dłużej, bo musi być piękna animacja. Ładowanie jest wolne jak cholera. Kompatybilność (specjalnie) z innymi urządzeniami producentów trzecich jest żałosna - problemy z Garminem, problemy ze wszystkim, żebyś
osobiście wiedziałem że iphone to g***, ale tak jakoś wiele znajomych mi mówiło że maki są ok.
Jestem teraz w pracy gdzie dają ultrazajebistego super macbooka pro m1 za 14 patyków
Chyba nie miałem gorszego softu w rękach... Tego nie idzie używać, nie działają nawet podstawowe rzeczy jak muzyka po bluetooth
1. po bt przerywa dzwiek bo mam za duzo okienek otwartych xD
2. brak mozliwosci skrótu pod ctrl+click
3. niesamowicie wolna zmiana wirtualnych pulpitów, praktycznie nieużyteczny UX
4. nie działa switch kvm który działał z wszystkim do tej pory
@proszebardzo2: Trochę tak, ja ustawiłem sobie z lewej strony, bo interesuje
@dzem_z_rzodkiewki: Czemu używasz prześmiewczo?
@dzem_z_rzodkiewki: Spoko, na Linuxa też będziesz płakał, bo nie ma sterów do części sprzętu, bo producenci mają go w dupie? Bicz plis.
Ubuntu potrafi a mak idzie w zaparte ze nie ma problemów
@dzem_z_rzodkiewki: Fajnie, za to nie obsługuje wiele innego szpeju, a na pewno miał z tym bardzo duże problemy. Dostarczenie sterowników do sprzętu jest problemem producenta, a nie twórcy OS.