Aktywne Wpisy

Polska5Ever +92
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +100
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

A przy duzym uzyciu ramu zaczyna trzeszczec wbudowany glosnik xdDD
Wszystkie moje problemy to nie sa problemy kompatybilnosci tylko problemy macos
@dzem_z_rzodkiewki: Sądziłem, że rozmawiamy o KVM, ale widzę, że lecisz w swoje byle twoje było na wierzchu.
Wpinam w maka - uuuuuuuuuu
https://www.reddit.com/r/macbookpro/comments/qmpg3k/2021_macbook_pro_speakers_crackling_and_popping/
(nic mi stąd nie pomogło na dłuższą metę)
@dzem_z_rzodkiewki: To, że coś wpinasz i śmiga, nie oznacza, że nie używa sterowników z systemu. Każde urządzenie korzysta ze sterowników, które mogą lub nie muszą być podstawą OS. Choćby to był jakiś generyczny sterownik, który obsługuje z palca wiele urządzeń, to na nic jeśli producent nie dostarczy Apple takiego sterownika na maca. Nawet jakby chcieli pisać sami, wiesz jakie dla ludzi rozwijających Linucha było
To jest telefon petarda z ogromnym potencjałem do wykorzystania, wystarczy umieć to zrobić. Dla mnie początki też były mega trudne, ale nie wyobrażam sobie już powroty zarówno na androida jak i windowsa. Jak połączysz się z kompem i apple watchem, to możesz rządzić światem.
Ad. 3) ekran dzieli się na połowy, aplikację
@Franek25: ja stanąłem przed
@Franek25: Wiesz, na tym generalnie polega 90% dyskusji z miłośnikami Apple. Porównują ten sprzęt do urządzeń z Androidem z zupełnie innej półki cenowej, a nie odpowiednikami.
@dzem_z_rzodkiewki: Co? xD Normalnie używam scrolla w myszce po BT jak na Windowsie. Jedyne co było nieobsługiwane to page back/forward w bocznych przyciskach myszy z defaultu. Trzeba było zainstalować toola "SensibleSideButtons".
źródło: comment_1659016428T4DOh4CJECFi7TDH8d93e2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora