Wpis z mikrobloga

@Wedarn: absolutnie bezpłciowa (hehe) kobieta. Mówi wszystko, co chce usłyszeć Hollywood, żeby się utrzymać na powierzchni.
Jakby się urodziła w pewnym momencie w Niemczech... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Skandaliczni konserwatyści, ograniczają dziecko. W nowoczesnym społeczeństwie dziecko ma prawo określić swoją płeć znaczenie szybciej niż wieku lat 18.

@graf_zero: moze dziecko sobie okresli plec tylko rodzice nie zamierzaja go wysluchac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a nie lepiej po prostu określić płeć fizyczna a poczekać z określaniem psychicznej, w zależności jak bedzie się czuło i wytłumaczyć w razie komplikacji, jako dzieciak nie chciałbym być określany zaimkiem „to”
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@antek_akrobata: Wychodzi na to, że trzeba robić badania genetyczne i neurologiczne każdej osobie, która stwierdza, że jej płeć jest inna od biologicznej. Jeśli nie zaszły zmiany o których piszesz, to osoba jest po prostu chora psychicznie.
  • Odpowiedz
@Wedarn: Mamo mamo! A w klasie są osoby bardzo podobne do mnie i mają to samo co ja i mówią na siebie że są dziewczynkami, to ja też chcę być dziewczynką dobrze? I to by było na tyle z tego s----------a :)
  • Odpowiedz