Aktywne Wpisy

MonazoPL +88
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +79
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

@KrolRyszardWspanialy: Jakie ministerstwo dla ciebie, wariacie?
@bolidupsko: że gdyby sprzedał to włanosc skarbu panstwa nie bylby 90% tylko np 5
Jak już się robi "fact checking" to wypadałoby się odnieść do tego co zostało powiedziane, a nie do tego co się chce, żeby zostało powiedziane.
Kaczyński nie powiedział, że porty zostały sprzedane, tylko że nabrzeża portów zostały wyprzedane. (Nie sprawdzałem nagrania, przyjąłem, że jeśli autorem plakatu jest PO, to raczej nie zmanipulowali cytatu na swoją niekorzyść). Informacja, że porty są w 90% własnością SS w żaden sposób nie
@Pawel993: A skąd ja mam wiedzieć? Przecież nie o tym pisałem.
Nie twierdzę, że Kaczor ma rację. Pisałem tylko, że plakat, który miał z założenia zaorać Kaczora, nic niestety nie wyjaśnia.