Wpis z mikrobloga

"Debata publiczna została sprowadzona do prostego JEDŹ WOLNIEJ I PROBLEM ZNIKNIE. Nie zniknie."

I typ napisał to pod akapitem, w którym opisuje, jak gość z GT-R stracił panowanie nad autem, w-----ł w słup i dachował. No rzeczywiście GT-Ry słyną z tego, że po przekroczeniu 50 km/h absolutnie nie da się nad nimi zapanować - jak nad Krazem 255.

https://pbs.twimg.com/media/Fy0FPwfWwAA-JTG.jpg
kasztan00 - "Debata publiczna została sprowadzona do prostego JEDŹ WOLNIEJ I PROBLEM ...

źródło: Fy0FPwfWwAA-JTG

Pobierz
  • Odpowiedz
@PijeWodePoPierogach: To jest po prostu bardzo bezczelne. Za każdym możliwym razem dosłownie pojawia się wojna z kierowcami jako argument, nie wiem co prawda jak inni jakie macie odczucie, ale ja wyjeżdżając samochodem z parkingu absolutnie jakoś nie odczuwam w jakikolwiek sposób tego żeby ktoś ze mną walczył. Tak zgadzam się bezpieczeństwo na drogach to nie tylko prędkość, natomiast jeżdżąc bezpiecznie jakoś absolutnie nigdy nie dachowałem autem a przypominam dachować autem
  • Odpowiedz
błędy infrastruktury. na pewno błędy infrastruktury go zabiły. ewentualnie słup stojący kilka metrów od jezdni. a już na pewno nie jego świadoma decyzja o rozpędzeniu się do p-------j prędkości xD

@roman_erotoman: @Fishuur To jest p---------e na zasadzie analogicznie, że jak w danym miejscu nie byłoby przejścia dla pieszych to nikt by nie został potrącony, wiecznie to samo xD
  • Odpowiedz
o matko jaki wysryw. Gdyby jechał wolniej to by się nie zabił ¯\(ツ)/¯

@ministertornister:
Pełna zgoda, ale wg mnie każdy powiat powinien mieć choć mały tor, nawet głupi 1 km (co zmieści się na terenie 600 x 300 m). Płacisz 10 zł/h i masz cześc debili z głowy.
  • Odpowiedz