Aktywne Wpisy

Jazon +69
#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy #pokazforme i #jazonworkout do czarnolistowania
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
źródło: IMG-20241214-100023
Pobierz
Lemon_cheese +187
Kojarzycie tę laskę z OnlyFans, która przespała się z ponad setką facetów w jeden dzień i teraz zmaga się z PTSD? Żeby było ciekawiej jej menadżerką jest… jej własna matka (-‸ლ)
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
źródło: temp_file4375930872484703999
Pobierz

Chodnik dla pieszych? Nie ma sprawy.
Przejście tylko dla pieszych? Hehe przecież pchał jak pedał nie będę.
A co to świeci takie czerwone? Przecież to dla samochodów, albo ewentualnie zjazd na pełnej p-----e na chodnik między ludzi.
Takiego zezwierzęcenia jakie reprezentują rowerzyści w miastach jeszcze nie widziałem, powinno się tak walić mandatami, aż się oduczą. Jako że sam dużo korzystam z roweru jest mi zwyczajnie wstyd przez takie bydło.
#rower #kolarstwo #patologiazmiasta #patologiazewsi #gownowpis
No już chłopaki skąd w was tyle jadu. Ciiii będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jak jeżdżę motocyklem, to wkurzają mnie kierowcy puszek bo spychają z drogi, nie używają lusterek i nagminnie wymuszają pierwszeństwo.
Jak jeżdżę autem, to wkurzają mnie piesi, bo przełażą przez drogę w losowych miejscach nie używając przejść dla pieszych i włażą pod koła patrząc na telefon.
Jak jeżdżę rowerem, to wkurzają
@TypowyXD: żeby czar zadziałał, to ofiara musi mieć mózg, więc marny Twój trud xD
źródło: comment_16587606402QT6MVGs4fiC7btLt8LO6S.jpg
PobierzNie dostajemy białej gorączki a kulturalnie zwracamy uwagę żeby zejść ze ścieżki.
Tak wygląda biała gorączka w wykonaniu pieszych: https://www.facebook.com/watch/?v=1202944373579627
Za to w drugą stronę? Ile razy idą po ścieżce rowerowej i nie reagują na obecność rowerzysty? Albo dzisiejszy hit: sa 3
@Emnesti: Serio spotkałeś się kiedyś z czymś takim?
Korzystaja z przelotnej mozliwosci by przez chwile poczuc sie ponad kims. Odreagowanie po calym zyciu bycia nikim
ale rowerowa jest dla mnie i jak widzę że wchodzą bez zastanowienia to szybko krew zalewa