Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dave8: Wiesz, że pod wcześniejszym wpisem na ten temat zostało wrzucone nagranie do prognozy z 2009 roku, gdzie takie temperatury na mapce termicznej były na czerwono? Dopasujesz to jakoś do swojej narracji czy po prostu zignorujesz?

@venomik: No jasne, że zignoruje xD
  • Odpowiedz
Wiesz, że pod wcześniejszym wpisem na ten temat zostało wrzucone nagranie do prognozy z 2009 roku, gdzie takie temperatury na mapce termicznej były na czerwono?

@venomik: no ale nie zmienia to faktu, że argument OPa w niniejszym wątku jest z pupy wzięty. Skąd koleś, któremu odpowiadasz ma wiedzieć co bylo w tamtym wątku?
  • Odpowiedz
Prawak

dostałem za to prawie 500 plusów, czyli więcej niż on

Usunął mój komentarz i dał mnie na czarno XDDD

@erni13: Witamy w programie "wypokowe dyskusje z prawactwem". Rozgość się, bo będzie jeszcze gorzej - istnieje spora szansa że ktoś zrobił sobie właśnie rajd po twoim profilu i zgłasza literalnie każdy komentarz jako "treść nieodpowiednią".

Ponownie - witamy w programie "wypokowe dyskusje z prawactwem".

@mnik1: mnie kiedyś za
  • Odpowiedz
@erni13: Piękne w tym wszystkim jest to, że określenie "leming" oznaczało, w myśl starej miejskiej legendy, osoby które podążają "za stadem" bezmyślne, bezrefleksyjnie i łykają narrację jaką im się poda.
I teraz ktoś nazywa innych lemingami sam bezmyślnie i bezrefleksyjnie powtarzajac narrację, że mapą termiczną wzbudza się panikę xD
  • Odpowiedz
Nie do końca rozumiem do czego pijesz. Możesz rozwinąć? :)

wlasnie o to chodzi że kiedys bylo zielono a teraz jest czerwono żeby straszyć, uj z tym że mapa termiczna, ważne żeby byla czerwona już przy 25 stopniach !!!111111 bójcie sie zlewaczałe lemingi!

@venomik: no do Twojego komentarza na powyższe.
  • Odpowiedz
@mango2018: Okej mordo, i w tej sytuacji nie mam racji? Jeśli nie mam, to wytłumacz dlaczego nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tu nie chodzi o kłótnie, tylko olewanie logicznych argumentów i usuwanie komentarzy bo zostało się wyjaśnionym
  • Odpowiedz