Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +201
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Jako przykład mogę podać mojego znajomego, który do niedawna jeszcze dzień w dzień chwalił się jakie to trejdy robił na giełdach i ile nie zarabia na tym, przy tym publikując jakieś motywacyjne gówna. A z 2 tygodnie temu widziałem na Facebooku jak szukał roboty po budowach xD
#biznes #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #inwestycje
Komentarz usunięty przez autora
Wynajem lambo, czy jakaś wycieczka po kilku krajach to po prostu koszt inwestycji w PR takiego cudaka. Jak ma gadane to powinien szybko odrobić, bo naiwnych nie brakuje.
Przykład: https://youtu.be/nzey0glI74o
i reklamowanie direct marketing.
Jak ktoś sprzedaje książki za grosze to jeszcze pół biedy, najgorsi są ci, którzy organizują darmowy/bardzo mocno przeceniony kurs, na którym nie tylko niczego się nie nauczysz, ale też zostaną wobec ciebie zastosowane różne socjotechniki, żebyś kupił kurs za kilka albo kilkanaście tysięcy złotych. Brzmi
@Jonn: trading?
@Jonn: XD gratuluję wyborów, klucz to siedzieć i się bać XD
@sruba_m3: I ilu katastrof już uniknąłeś dzięki siedzeniu w domu?
@BadMeetsEvil:
Gdzie jest wysyp takiego contentu? Jestem programistą i z pierwszej ręki powiem ci, że nawet w mojej branży ludzie pracujący zdalnie jednocześnie podróżując, to raczej egzotyka, mimo że mają ku temu zajebiste