Wpis z mikrobloga

@Noralid: Aborcja w Rosji przez długi czas była uznawana za jedyną metodę antykoncepcji w niektórych środowiskach ale od 2000 roku ich liczba spadła o 60% więc są na dobrej drodze aby do 2040 roku osiągnąć poziom 10 aborcji na 1000 kobiet nie zakazując jej jak to się robi w Polsce czy USA. A co do kościoła to mimo że 14% odwiedza regularnie cerkwie większość ponad 70% jest wierząca nie zapominaj
  • Odpowiedz
@fflou: jeśli myślisz o tych porwanych przez ruskich mongoloidów dzieciach to tak pod względem demografii - ale ogólnie przyszłości to śmierdzące kacapy nie mają
  • Odpowiedz
@pablum: W 2021r. na Ukrainie urodziło się tylko 271,983 dzieci ponad 44mln kraj to mam na myśli. W latach 90 populacja ukrainy liczyła 52mln.
  • Odpowiedz
@galicjanin: Bardziej chodziło mi o to że mają 71% prawosławnych + 10% muzułmanów którzy są częścią społeczeństwa i nie ma większych konfliktów no czasem kibole z czeczenami się leją ale to chodzi o wpływy + mają takie same spojrzenie na sprawy światopoglądowe. Putinowi udało się stworzyć społeczeństwo wieloreligijne bez stref no go jak na zachodzie a efekt tego będzie taki że muzułmanie będą rodzić dużo dzieci które będą czuć się
  • Odpowiedz
@fflou:

Bardziej chodziło mi o to że mają 71% prawosławnych + 10% muzułmanów którzy są częścią społeczeństwa i nie ma większych konfliktów no czasem kibole z czeczenami się leją

XDDDĎDDDDDDDDDDDSDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

widze kolejny z kremlowskimi transmisjami.
  • Odpowiedz
@Makak87: Wiesz Ruskie nie mają podstrony na wikipedi z atakami b-------i i atakami granatami tak jak szwecja XDD Odpal vpna ustaw lokalizacje na szwecje i spróbuj przeczytać jakiś artykuł o przestępczości związanej z imigrantami na daily mail ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fflou:
XD

Tutaj wg waszych oficjalnych danych panstwowych

Na podstawie danych Rosstatu można szacować, że około 24% (35 mln) Rosjan nie posiada w swoim domu wewnętrznej toalety. Ponad dwie trzecie tej grupy stanowią mieszkańcy wsi. Dla porównania w Polsce w 2020 roku około 16% gospodarstw domowych na wsiach nie było wyposażone w łazienkę.
  • Odpowiedz