Aktywne Wpisy
Hej Murki!
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
iamthewalrus +182
Jak tam drodzy uśmiechnięci zwolennicy Koalicji, macie już rachunki niższe o połowę i paliwo po 5.19 PLN? xD #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@derivatives: pytanie gdzie jest lepiej
@Elberus: Już nie składam się na prąd dla sześcioosobowej rodziny, której jedynym źródłem utrzymania jest 800 plus.
Policjant, który strzela z granatnika w komendzie nie jest już komendantem, to też plus. Bo skoro możesz w-----ć z granatnika i nie stracić stanowiska komendant to zwykły policjant pewnie też może "trochę" o---------ć i być bezkarnym.
A tak na marginesie, skoro masz w dupie czy ktoś r---------a TWOJE pieniądze to wolisz BLIKa