Aktywne Wpisy

Maudee +67
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

@Omicron: Bo ja wiem, czy odbiło... PO też o----------a manianę. Już nawet nie pamiętam o co mi wtedy chodziło, bo w PL natężenie politycznej patologii jest tak wielkie, że nie pamięta się trupa sprzed roku skoro od tamtej pory przybyło sto następnych, ale pamiętam, że byłem w choooj zniesmaczony rządami PO i kompletnie nie miałem na kogo głosować.
@OpelMajster: Widzę, że pomyłka się utrwaliła - Pesa nie produkuje do dziś pociągów podobnej klasy co Pendolino.
@Klopsztanga: Tyle że to była dobra i konieczna zmiana.
@lagi_mozgu: tylko pisowiec mógł wysmarować taki wysryw XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_1657355657y5YFyhWalSWBlD5KHWzfRq.jpg
Pobierz@OpelMajster: Udowodniłeś właśnie, że o tych taśmach wiesz tyle co przeciętny wyborca PiS xD
Sikorski mówił, że jeśli PiS przejmie władzę to Polska będzie robić laskę Ameryce - i miał rację, bo "przywracający Polsce suwerenność" PiS chodzi na paluszkach gdy tylko JuEsEj coś pierdnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Omicron: wtedy po wybrała sama profesura
Podniesienie wieku emerytalnego nie było słuszne, to tylko ratowanie kiepskiego systemu, który prowadzi tylko w jedną stronę - tyrania do starości w
afery PO i ich ostatnie lata ichniejszego bizancjum trzeba było przeżyć będąc zanurzonym w polityce. Ja w ogóle byłem wtedy kucem u Korwina - bardziej sympatykiem - to przekaz był podwójnie wzmocniony.
Afery na skalę krajową to było jedno, ale mnie bardziej bolał i dotknął brak jakichkolwiek zmiany w prawie gospodarczym.
- nie ruszono kwoty wolnej od podatku. Przecież ludzie wpadali w szał, jak