Aktywne Wpisy

Maudee +67
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

No dokładnie. Wtedy taki minister Nowak, wielka gwiazda PO i kumpel Tuska brał łapówki w zamian za co ustawiał przetargi na budowy dróg pod firmy krzaki, które potem brały miliardy złotych, nie płaciły podwykonawcom i ogłaszały upadłość. Kasa magicznie parowała. Upadło setki małych
Do tego dochodzi brak zainteresowania problemami zwykłych ludzi. Pamiętasz zaśnieżone korytarze pociągów w zimę? I tłumaczenie, że "taki mamy klimat"?
Albo Kupienie włoskich pendolino zamiast polskich pociągów od pesy.
Albo kampania prezydencka Komorowskiego na budowie
Do tego gówna w stylu ośmiorniczki i afery, które były błahostkami. Niepopularne decyzję. Ale szalę przechyliło 500 złotych.
@Omicron: nie, nie nastąpi xd
To głupi naród jest problemem, a nie politycy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu warto zaznaczyć jak beznadziejna jest Polska scena polityczna i jak beznadziejny wybór mamy.... W jakiejś już nie pamiętam jakiej mądrej książce wyczytałem, że politycy mimo wszystko zawsze są odzwierciedleniem mentalności
Oj krótką macie pamięć....
źródło: comment_1657349445mEbhhgWmXOx042CpqiDs4s.jpg
PobierzTy wiesz, ze za te slowa mozesz mieć klopoty?
Zrobiłem screena i jeszcze dzis wyślę, gdzie trzeba, a co z tym zrobia to zobaczymy.
-gówniany PR
-polityka zaciskania pasa np podniesienie vatu z 22 na 23%, podwyższony wiek emerytalny
-żenujący prezydent Komorowski, który jest ojcem całej porażki Platformy
-stosunek do uchodźców
-niedogadanie się w kwestii obyczajowej, nawet pamiętam, że jakiś gej celebryta z TVN gadał, że pójdzie głosować na Dudę xD bo platforma niby była za LGBT ale zawsze odrzucali ustawę o związkach, żeby nie
źródło: comment_1657349192hmGGilvhXc1jN4VLxpcYD5.jpg
Pobierz