Aktywne Wpisy

Dewator96 +160
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
źródło: Image20251012232828
Pobierz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
Rodzice to jedli dosyć często, a mnie sam ten zapach niesamowicie obrzydza, a co dopiero smak.
No ale zawsze było "skosztuj, dobra wątróbka z cebulką taka pyszna mmm nie wiesz co dobre, weź sobie kawałek bo dziś lepsza taka" no i czasami mi wcisnęli ten malutki kawałeczek i do końca dnia miałem smak z-----y przez to paskudztwo ¯\_(ツ)_/¯
A poza tym to makaron
@MMARS: Ale jaja nie? Tyle rzeczy niektórzy nie przełkną ;) Na pewno jest coś czego nie zjesz - żywe robaki. Martwe pewnie też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- grzyby leśne: mogę zbierać, przerobić, zrobić coś z nich niebieskiemu, ale sama nie zjem ani grama
- kaczka: babcia hodowała kaczki, a później zmuszała nas do ich jedzenia...
- pietruszka - korzeń i natka... Jak byłam mała poili mnie herbatą z pietruszki, która podobno pomaga na problemy
Siedziałam nad tym cholernym kawałkiem chyba z godzinę,
Fobia to kapuśniak, nigdy mi się pomysł zupy z kapusty nie podobał i unikałem, wszyscy wiedzieli.
Ale był taki czas że jadałem na stołówce w szkole no i zjesz albo nie. A to czy dało się wziąć "tylko drugie", zależało od widzimisię pani w okienku - z reguły tak robiłem, bo