@ohionek: Graty! BTW. Wiem że to mało ważne, ale ciekawość mnie zjada ;) Jak ogarnąłeś baterię na 78h rejestrowania śladu? Jakieś urządzenie Ci to po prostu wytrzymało, czy do powerbanku podpięte w czasie jazdy?
@Janski1955 Radek Gołębiewski dojechał pierwszy ze znaczna przewagą nad reszta, a sam jedzie w tę i z powrotem xD a trójka co jedzie tylko 1200km dojechała znacznke później niż on.
@Necrosadist: powerbank, garmin 530 nie wytrzyma tyle @Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny: ciekawią mnie przygotowania do takiej wyprawy, bo ze Stravy wynika, że nie jeździsz jakoś mega dużo
@Necrosadist: sam kiedyś szukałem urządzenia z dużą baterią więc mogę chyba odpowiedzieć. Żadne nie utrzyma 72h więc trzeba szukać takiego które nie resetuje się gdy podepniesz je do powerbanku. Ja zdecydowałem się na Lezyne Mega XL, 48h trzyma z podpiętymi wszystkimi czujnikami. Bez czujników pewnie dłużej, nigdy nie sprawdziłem.
@Janski1955: nie ma tutaj czasu Radosława Gołębiewskiego który był pierwszy na mecie, bo zdecydował się jechać dalej i być klasyfikowanym w kategorii na dystansid 2400
mega szacunek, spełniłeś moje marzenie życia. Choć ja obiecałem sobie tylko przejechać, nie walcząc o miejsca. Za bardzo lubię spać. Oby udało mi się spełnić przed 40-tymi urodzinami.
@korkyx: dzięki! Samo dojechanie do mety w takim wyścigu to jest ogromny sukces, trzymam kciuki!
@Raszplak: > o stary, ale szacun! Gratulacje! Spałeś coś po drodze?
Spałem 4h~ pierwszej nocy, 2,5h drugiej nocy, trzecia bezsenna.
wołaj na relacje Mirek. Uwielbiam czytać relację z takich zawodow. No i przede wszystkim gratulacje! Mega wyczyn w takim czasie. Cos czuje ze leciałes longiem, ewentualnie 1h kimy na ławce ( ͡°͜ʖ͡°)
@mysior103: pewnie, chociaż pisarz ze mnie mierny!
Ja spałem total 6,5h pod dachem, za dlugi dystans na longa nawet dla najlepszego zawodnika Gołębiewskiego Radka który rok temu podobno spał 2h
Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Udało się przejechać trasę w 78h 31m co dało mi 4 miejsce przy 400 startujących, ciężko mi w to uwierzyć.
Postaram się napisać coś więcej jak już dojdę do siebe, zapraszam do śledzenia mojego tagu #gravelove o ultramaratonach rowerowych i bikepackingu.
#rowerowyrownik #gravel #rower
Skrypt | Statystyki
BTW. Wiem że to mało ważne, ale ciekawość mnie zjada ;) Jak ogarnąłeś baterię na 78h rejestrowania śladu? Jakieś urządzenie Ci to po prostu wytrzymało, czy do powerbanku podpięte w czasie jazdy?
@Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny: ciekawią mnie przygotowania do takiej wyprawy, bo ze Stravy wynika, że nie jeździsz jakoś mega dużo
@Necrosadist: sam kiedyś szukałem urządzenia z dużą baterią więc mogę chyba odpowiedzieć. Żadne nie utrzyma 72h więc trzeba szukać takiego które nie resetuje się gdy podepniesz je do powerbanku. Ja zdecydowałem się na Lezyne Mega XL, 48h trzyma z podpiętymi wszystkimi czujnikami. Bez czujników pewnie dłużej, nigdy nie sprawdziłem.
@dethklok: ostatnio jak jeździłem na rowerze to można było jeszcze bez Stravy, oni tego w Stravie wbrew pozorom nie sprawdzają
@szaman136: w tym roku pierwszy raz Wisła1200 startowała w Gdańsku a kończyła się w Wiśle po zjeździe z Baraniej Góry.
@Janski1955: nie ma tutaj czasu Radosława Gołębiewskiego który był pierwszy na mecie, bo zdecydował się jechać dalej i być klasyfikowanym w kategorii na dystansid 2400
@korkyx: dzięki! Samo dojechanie do mety w takim wyścigu to jest ogromny sukces, trzymam kciuki!
@Raszplak: > o stary, ale szacun! Gratulacje! Spałeś coś po drodze?
Spałem 4h~ pierwszej nocy, 2,5h drugiej nocy, trzecia bezsenna.
@mapache: pewnie przez tydzień będzie teraz takie ssanie, że nie zdziwię się jak suma sumarum przytyję
@k3lt: w tym roku jest również trasa 2400 :)
zawołaj do podsumowania
@mysior103: pewnie, chociaż pisarz ze mnie mierny!
Ja spałem total 6,5h pod dachem, za dlugi dystans na longa nawet dla najlepszego zawodnika Gołębiewskiego Radka który rok temu podobno spał 2h