Aktywne Wpisy

MonazoPL +191
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 16.3% (43)
- Brzuszka 17.9% (47)
- Skrajka 37.3% (98)
- Ogonek 28.5% (75)

Udało się przejechać trasę w 78h 31m co dało mi 4 miejsce przy 400 startujących, ciężko mi w to uwierzyć.
Postaram się napisać coś więcej jak już dojdę do siebe, zapraszam do śledzenia mojego tagu #gravelove o ultramaratonach rowerowych i bikepackingu.
#rowerowyrownik #gravel #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1657070880zqwZbeGmNPUPWQRCJanJWR.jpg
Pobierzźródło: comment_1657070923GVAUnR02P3is0LccvqQdLR.jpg
PobierzGratulacje, Idź prześpij się porządnie :)
Gratulacje kolego mega wyczyn, kiedyś nawet myślałem że fajnie było by coś takiego przejechać a tu typ z wypoka z 4 miejscem, czapki z głów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak już wypoczniesz możesz opisać trasę i trudności jakie cię spotkały oraz inne ciekawostki. Czy jedzie się ciągle wałem itp
wołaj na podsumowanie!
@szaman136: w tym roku jest pod górę
Czekam na relację.
Mnie ciekawi jakie czasy miała pierwsza 3?