Wpis z mikrobloga

Ale żeby najbogatszy człowiek świata chodził w za długich spodniach to juz trochę siara....

@Rusa: bycie najbogatszym człowiekiem świata polega między innymi na tym że możesz mieć w dupie absolutnie wszystko, wliczając w to normy społeczne a już w szczególności tak błache jak długość spodni. Założył pewnie spodnie które są wygodne i które akurat miał pod ręką.
  • Odpowiedz
bycie najbogatszym człowiekiem świata polega między innymi na tym że możesz mieć w dupie absolutnie wszystko

@gatineau: dlatego istnieją takie zawody jak krawiec. I płaci mu się za to żeby mieć w dupie tą kwestię.
  • Odpowiedz
dlatego istnieją takie zawody jak krawiec. I płaci mu się za to żeby mieć w dupie tą kwestię.

@anttrza: w dupie? Trzeba zadzwonić, krawiec przychodzi, musi zdjąć wymiary, każe przymierzyć to co zrobi, to co zrobi może mi się nie podobać. I po co to, żeby wykopek nie pisał że "siara"? Meh, nie warto.

Jak ktoś ma w dupie ubiór to po prostu kupuje ubrania online (czy w wypadku elona
  • Odpowiedz
@Rusa: a mi się to akurat podoba - taki wygląd który mówi wszystkim dookoła "mam w dupie co o mnie myślisz" musi być dość wyzwalający

Wręcz zastanawiam się czy to nie ekscentryczne poczucie humoru Elona - "eh kurła spotkanie z papieżem trzeba garniak włożyć :/ nie cierpię garniaków, ej krawiec weź mi załatw garniak, ma wyglądać na tyle dobrze żeby mnie wpuścili do papieża ale na tyle źle żeby każdy
  • Odpowiedz
Ale żeby najbogatszy człowiek świata chodził w za długich spodniach to juz trochę siara....

@Rusa: właśnie dlatego jest najbogatszy, bo ma w dupie takie myślenie, a ty który się o to przyczepiasz możesz co najwyżej komentować na mirko
  • Odpowiedz
Ale żeby najbogatszy człowiek świata chodził w za długich spodniach to juz trochę siara...

@Rusa:

Może być też tak, że to całą reszta chodzi w za krótkich spodniach ;)
  • Odpowiedz