Aktywne Wpisy

Klimbert +22
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
źródło: audi
Pobierz
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz

#elonmusk
#religia
#papiez
źródło: comment_1656747503ThvQ4PhHBxsibxRSlvkC9a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Rusa: bycie najbogatszym człowiekiem świata polega między innymi na tym że możesz mieć w dupie absolutnie wszystko, wliczając w to normy społeczne a już w szczególności tak błache jak długość spodni. Założył pewnie spodnie które są wygodne i które akurat miał pod ręką.
@gatineau: dlatego istnieją takie zawody jak krawiec. I płaci mu się za to żeby mieć w dupie tą kwestię.
@anttrza: w dupie? Trzeba zadzwonić, krawiec przychodzi, musi zdjąć wymiary, każe przymierzyć to co zrobi, to co zrobi może mi się nie podobać. I po co to, żeby wykopek nie pisał że "siara"? Meh, nie warto.
Jak ktoś ma w dupie ubiór to po prostu kupuje ubrania online (czy w wypadku elona
Wręcz zastanawiam się czy to nie ekscentryczne poczucie humoru Elona - "eh kurła spotkanie z papieżem trzeba garniak włożyć :/ nie cierpię garniaków, ej krawiec weź mi załatw garniak, ma wyglądać na tyle dobrze żeby mnie wpuścili do papieża ale na tyle źle żeby każdy
@Rusa: właśnie dlatego jest najbogatszy, bo ma w dupie takie myślenie, a ty który się o to przyczepiasz możesz co najwyżej komentować na mirko
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rusa:
Może być też tak, że to całą reszta chodzi w za krótkich spodniach ;)