Aktywne Wpisy
telemark +26
#pracbaza #praca #heheszki
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
Kamil32123 +91
#dziendobry Dziś z rana wleciał mi do sypialni taki o to przystojniak. Nie potrzebna już #kawa na rozbudzenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli w Q2 2022 sprzedali
1340-754 z Q1=586 szt :( no jak nam przykro
To daje -22% Q2/Q1 XD
W Q2 2021 sprzedali 1223
To daje -52% r/r XD XD
Trzymajcie się tam w tych biurach sprzedaży!!
Zakładam, że giełdowi deweloperzy to i tak mają lepszą sprzedaż. Kto teraz kupi coś od Janusza deweloperskiego z ryzykiem zwinięcia interesu to nie wiem XD
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #deweloperka #gielda
@mch0588: jest gorzej, poziom raczej pudelka. Ten twój dziennikarzyna ekspert od nieruchomości jeszcze takie coś pisze XD
@dziacha: XD za dużo filmów, za mało rzeczywistości
Komentarz usunięty przez moderatora
@krzysiulek: Bo najbogatsi są jeszcze bogatsi i biorą za gotówę. Jakoś Francuska Park się nie sprzedaje za bardzo, a za niedługo koniec budowy.