Wpis z mikrobloga

@PoncjuszPijak: @spiegelglas: @Powiew_morskiej_bryzy: wiecie, że wykop przegląda też młodzież i dzieci a takie postaci mieszają im w głowach? To jest to wasze dbanie o psychikę mężczyzn, ciągłe pisanie, że mają za małego, za mało zarabiają, są za niscy, promowanie nierealnych wzorców? Chłopcy którzy nie mają jeszcze kontaktu z kobietami nie potrafią odróżnić co w tych postach jest prawdą a co nie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Chłopcy którzy nie mają jeszcze kontaktu z kobietami nie potrafią odróżnić co w tych postach jest prawdą a co nie.

@Pierorzek: jeżeli w czyimś przypadku tak rzeczywiście jest, to działa selekcja naturalna

• Odpowiedz
@Pierorzek serio wierzysz że ktokolwiek uwierzy w to że khutas musi mieć minimum 21,37 cm oraz w to, że ludzie urodzeni w Erytrei są szczęśliwe bo się tam urodzili i pachną piżmem nawet jak się nie myją przez miesiąc?

Może zamiast kultury wiecznego płaczu i użalania się w samotnosci nad problemami wprowadźmy kulturę świadomego obsmiewania i kompromitowania zawyżonych standardów wprowadzanych zarówno przez mężczyzn (którzy rozważają grubość nadgarstka jako kryterium atrakcyjności) i
  • Odpowiedz
@Niemamwiedzy: niestety tag przegryw pokazuje, że bardzo wielu chłopców w to wierzy. Pomijając jednostki stracone jak zero_dwa czy thachi część z nich mogłoby prowadzić normalne życie gdyby nikt nie namieszał im w głowach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@spiegelglas: ja tam wierzę, że @BigKahunaDick wróci i jak mało kto tu będzie dalej cenił moje wrzutki jedynie prawdziwych i idealnych kobiet dla jakich stworzyłem taga #spektakularnedupsko

Bo choć już ponad 1200 Wykopków obserwować go zaczęło by przed snem pamięciówkę z tymi widokami trzasnąć i swojego napleta poruszyć, to niewielu tak jak Kahuniak umiało pod nimi swój zachwyt i uwielbienie wyrazić...
  • Odpowiedz
@spiegelglas: SZKALUJĄ CHŁÓW Z DUŻYMI KHUTASAMI (24cm)

Ja wam powiem tylko mikrus zaczyna się na "m", pewien zawód również zaczyna się na "m". Ktoś banuje chłopa z wielkim khutasem. Wnioski wyciągnijcie sami! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz