Aktywne Wpisy
Lambert11 +79
Ale mam bekę ze swojego różowego.
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Operator_imadla +635
#szczecin kierowca w #bmw źle zaparkował i zablokował ruch tramwajowy, na szczęście przyjechała #strazmiejska i założyła mu blokadę na koło ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki ##!$%@? #bekazpodludzi
#heheszki ##!$%@? #bekazpodludzi
Widać wpływ proszków, terapii i toksycznych kobiet. Wygląda jak profanacja mężczyzny, bo zniszczyło go własne środowisko (niby takie empatyczne, poprawne i postępowe).
Chłopak potrzebuje pomocy innej niż antydepresanty, które zmieniają człowieka w spasionego zombie. Szkoda, że tego nie zrozumie i da się upodlić do końca.
Trzymaj się gargamel, jeżeli to czytasz.
#gargamel #blackpill #redpill #mgtow #pieklomezczyzn #bekazlewactwa #bekazgrubasow #psychoterapia #psychologia
@Tywin_Lannister: XD
@Tywin_Lannister: Hm, mozesz przyblizyć mysl mi jako osobie niekumatej?
Bo przytył i ma długie włosy?
@Tymajster: rozważałeś leczenie, tzn. terapie?
@Fekalny_okuratnik: Przykro mi, ale trafiłeś na strasznie niekompetentną osobę. To jest dokładnie coś, co terapeuta nie powinien mówić xD
Gdyby gość się ogolił, założył inne okulary i zadbał o siebie to mógłby być mistrzem polskiego YouTube bo robi naprawdę niezłe materiały. Jakieś współprace z innymi youtuberami i kasa płynie. Szkoda go.... Upadł na naszych oczach
Komentarz usunięty przez autora
@Fekalny_okuratnik: co wy #!$%@? za terapeutow niby mieliscie XD
Np. Ostatni ranking filmików szwagrów: "hurr durr, żart o ruchaniu, albo seksistowski z naleganiem na seks, wyśmiewanie wyglądu i charakteru dowolnej różowej- obleśne, najniższa ocena, film poza kategorią"
Filmik "wybory mistera ostrów": " hehe, ale gruby typ, ma fałdy w kształcie znaczka tesli na brzuchu, a ten młody rusza sie jak t-rex ale bk z typów"
@Szpinak_Chlopa: Ha faktycznie
Dla tych co nie znają: https://knowyourmeme.com/memes/carl-the-cuck-and-aids-skrillex
@gtk90: mniej więcej to z czego zwolennicy terapii się wyśmiewają jako porady na „depresję”. No i może sprawdzić poziom hormonów w szczególności teścia. Znaleść rzeczywiste źródło swojego problemu i działać. Dążyć do tego żeby wewnętrznie być jak najmniej zależnym od czynników zewnętrznych w szczególności takich jak koledzy do rozmowy za 200zł/h.