Aktywne Wpisy
Wellmen +24

vladi_putin +36
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

źródło: comment_1656396102fHpaRAu2Oj4iDtUeqfTpgO.jpg
PobierzJestem z Poznania i potwierdzam.
@antek_akrobata: Weź nic nie mów, mam nadzieję że w końcu uda im się zrobić te Krywlany -,-
Ogółem to w Białymstoku budowano lotnisko przed II Wojną Światową, na Krywlanach właśnie. No ale z oczywistych względów prace wstrzymano.
Potem przyszedł okres PRL i budowę anulowano, więc przez lata ludzie z Białegostoku latali z radzieckiego, a później białoruskiego Grodna - były umowy tranzytowe, no bo wiadomo, "bratnie narody", niecałe 80 km, także tragedii nie było.
No ale potem sytuacja między granicami robiła się coraz
W takim razie potrzebne jest lotnisko. Żeby to miało sens, to moim zdaniem musiałoby być naprawdę blisko, chociaż w przypadku tych miast koło Warszawy (Radom, Olsztyn, Białystok) gdzie ludność latająca wyjechała do stolicy,
To był jeden z powodów wybrania Krywlan - zobacz na załączniku
źródło: comment_1656419354RsjBaCXDHkra29HfzefuFw.jpg
Pobierz@MechanicznyTurek: ja p------e, jak zawsze ktoś się znajdzie, dla kogo zyski tu i teraz są ponad wszystko. No ale zero zaskoczenia, w Krakowie np. patobudownictwo zniszczyło wszystkie korytarze powietrzne i teraz siedzą w tych nowych budynkach, ale w syfie. W Poznaniu (z tego, co mi wiadomo) jeszcze do tego nie doszło.
Wprawdzie nie uwzględnia on lotniska Szymany, ale i tak
źródło: comment_1656439625dajr3C0IzE0xRUjlfDhQEp.jpg
Pobierz@MechanicznyTurek: Faktycznie zawsze mieć lepiej lotnisko pod nosem żeby się wygodnie latało. No i żeby lotnisko nie upadło, bo o ile w Krakowie i w Gdańsku lotnisko jest trochę dalej, to żyje tam więcej ludzi: Kraków prawie 800k, Trójmiasto 750k, a o Śląsku nie wspomnę. W Białymstoku ta lokalizacja jest idealna i może nawet
@antek_akrobata: No cóż w Kielcach pizga a Opole już jest w cieniu Wrocławia
źródło: comment_1656447966qc9kAClgq92EUgPFuaPn9u.jpg
PobierzRadom kompletnie nie potrzebny. Zamiast Modlina lepsza byłaby łódź, i tak dużo ludzi z tamtad dojeżdża do Modlina, więc już wypadają dwa lotniska. No ale niestety taką mamy władze, że postawią sobie 5 w promieniu 100km i tak będzie im mało.
Oczywiście pisze w skrócie, żeby nikt