Wpis z mikrobloga

Siemka, jak dostać się na Modlin o 3 w nocy? Muszę być o 4 na lotnisku. Nie mogę nic znaleźć. Taksówka bardzo droga i szukam alternatyw.
#warszawa
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzychu11000: dlatego w przyszłości bedziesz unikal lotów z modlina, bo daleko i trudny dojazd!
Nie masz za bardzo wyboru, a jak znajomy miałby podwieźć, to też musiałbyś mu oddać za paliwo i piwko za fatygę xd
Problem nie do rozwiązania, trzeba płacić
  • Odpowiedz
@krzychu11000: O stary, to ja o 6:20 lecialam i bylam na lotnisku o 5:15 i czekalismy jeszcze, wiec na luziku nie musisz byc prawie 3h przed odlotem zwlaszcza w Modlinie. Wiec ja jechalam zazwyczaj tym o 4 rano albo 4:18 i na luziku. A takse sprawdzasz pewnie o tej porze, mi sie wyswietla teraz bolt za 115 zl, wiec nie wiem, skad jedziesz :)
  • Odpowiedz
@rysio_lubicz: na jakim lotnisku? W Modlinie jest jedno wejście do security, a potem i tak jest tyle ludzi, że siedzisz na podłodze albo stoisz bo nie ma gdzie usiąść, tak małe lotnisko to jest ¯\_(ツ)_/¯ co innego na Chopina itp.
  • Odpowiedz
@rysio_lubicz: dobrze, a w Modlinie sa braki personelu? Nic mi o tym nie wiadomo. To za granica jest problem, u nas bedzie jeszcze wiekszy jak kontrolerzy znowu zaczna strajkowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz