Wpis z mikrobloga

@KyTh4: > no i dalej nie odpowiedziałeś mi na bardzo proste pytanie "czemu kobieta w sytuacji zdrady może powiedzieć że jest wolna a facet, wg. Tego co piszesz, w odwrotnej sytuacji nie może tego zrobić" xd miłej soboty

Kobieta w związku jest strażnikiem łózka, a facet strażnikiem związku. Boomerzy mają stare powiedzenie, że to "kobieta decyduje z kim idzie do łóżka, a mężczyzna decyduje z kim i czy w ogóle
  • Odpowiedz
@namotim_: szanuję:) , ogólnie jak ktoś jest singlem to jest jego sprawa z kim się spota , może mam jakieś złe poglądy ale dopiero jak dziewczyna da mi jasny sygnał że chce związku i ja dam jej jasny sygnał że chce związku to wtedy randkowaniem z innymi osobami jest nie halo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nowystaryziel: nie odpowiedziałeś na moje pytanie tylko odwołałes się do ludowych mądrości, z którymi się zupełnie nie zgadzam. Nie wiem w jaki sposób dowodzi to czegokolwiek.
  • Odpowiedz
@KyTh4: Po pierwsze znajomość na tinderze nie da Ci pewności, że druga osoba jest singlem, więc możesz nie wiedzieć że doprowadzasz do zdrady. Po drugie to kobieta decyduje z kim idzie do łóżka i komu się odda, ponieważ każda chętnych będzie miała wielu. Facet musi się starać o kobietę, zdobywać ją, a kobieta sprowadza się do roli zdobywanej, więc "staropolskie przysłowia" w prosty sposób dla prostych ludzi trafiają.
Facet, żeby
  • Odpowiedz
@namotim_: rozumiem i zgadzam się z tym. Czas leczy rany mirabelka , poskleja , cóż ludzie kłamią są obłudni i internet to najsłabsze miejsce na poznawanie ludzi , w gronie znajomych takie akcje nie przejdą , nie miałaś jego Facebooka albo insta żeby sprawdzić na czym stoisz?
  • Odpowiedz
@riseno: też całkiem możliwe, sporo samotnych madek na badoo i tinderze mają podobny opis, a statusie dziecko nic nie napisane. W sumie laska 29 lat przy 500 plus to aż dziwne że bezdzietna i jeszcze szuka przygód.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@namotim_: zasada ograniczonego zaufania to rozsądek , zaufania nie daje się na początku związku relacji , zaufanie jest jak most który buduje się z czasem. To oszuści bazują na zaufaniu najczęściej . I domagają się go bo takXD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@KyTh4: mając te naście albo dwadzieścia-kilka lat, gdy miałem masę koleżanek i wchodząc w pierwsze związki myślałem tak samo. Szukanie "kolegów" na tinderze jest obecnie dla mnie jednoznaczne.
  • Odpowiedz