Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 127
@AlienFromWenus: to niech znajdzie sobie koleżankę a nie kolegę? Czy jej chłopak również z koleżankami się buja? Po za tym ma 29 lat więc powinna mieć jakieś koleżanki w realu No chyba że jest z*ebana ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 21
@KyTh4: nie ma czegoś takiego jak czysta relacja damsko męska, jeżeli myślisz że jest to za mało w życiu przeszedłeś
  • Odpowiedz
  • 15
@Antibambino @bysiiu: mam więcej koleżanek i przyjaciółek niż kolegów i przyjaciół, więc wydaje mi się że mam w tym jakieś doświadczenie. Na ufaniu kobiecie też się nigdy nie przejechałem. To czego nie rozumiem to czemu uwazacie że dwójka dorosłych ludzi nie może sobie żyć tak jak im się to podoba. Najważniejsza jest komunikacja. Jeśli oboje nie mają z tym problemu i zgadzają się na to, to czemu Wy macie
  • Odpowiedz
  • 3
@KyTh4 Nie mów, że nie masz żadnej ładnej koleżanki, o której nigdy nie pomyślałeś, że bys ją ukuł swoim boa dusicielem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kejran: Jasne że mogą mi się niektóre podobać, ale co to ma do rzeczy? A co jeśli Twoja dziewczyna w trakcie związku okazałaby się być osobą biseksualną? Czy wtedy zabraniałbyś jej też kontaktów z koleżankami bo jeszcze któraś się jej spodoba?
  • Odpowiedz
  • 1
@Kejran: to chyba jeśli ufasz innym kobietom to tym bardziej ufasz też swojej dziewczynie? Przecież do zdrady trzeba dwóch osób, a nie jednej, więc nawet jeśli ktoś miałby wobec niej jakieś nieuczciwe zamiary to bez jej zgody do tego nie dojdzie
  • Odpowiedz