Aktywne Wpisy

nevin +59
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

SEGATASANSHIRO +69
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa

#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki
@KyTh4: Jak suka nie da, to pies nie weźmie.
@KyTh4: W #!$%@? rzeczy się nie zgadza. Laska może powiedzieć, że ci powiedzieć, że jest wolna. Upraszczając: dużo więcej zależy od dupy. Ty najwyżej możesz o tym wiedzieć i to zaakceptować. No chyba, że weźmiesz laskę siłą, ale zdaje się, że to jest nielegalne.
@UzytkownikTegoTypu: Powiedziała mu, że ktoś jej ukradł zdjęcia, a on uwierzył?
No i zwróć uwagę na kontekst w jakim to napisałem. Odnosiłem się do tego, że @Kejran napisał że kobietom ufa a mężczyznom nie w takich sytuacjach, więc jak ufa kobietom, to nie powinien zakładać że dziewczyna go zdradzi
@AlienFromWenus: odezwały się nożyce
@KyTh4: chociażby od relacji społecznych jakie istnieją od setek lat. Piszesz jak dziecko.
Jak gość jest koło 30 i o siebie dba powinien #!$%@?ć póki nie zaciążyła, jeśli zostanie w tym syfie to nawet mi go nie jest żal.
Poza tym zawsze może się trafić jakiś chad, przystojny i bogaty książę jak w 50 twarzach geja, a wtedy sorry Winnetou- chłopaka można
Komentarz usunięty przez autora
@lord_xenu: xD
Od kiedy wykopki tak mówią, oni wiedzą najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)