Wpis z mikrobloga

Coś się nie zgadza w stwierdzeniu że do zdrady potrzeba zgody dwóch osób?

@KyTh4: W #!$%@? rzeczy się nie zgadza. Laska może powiedzieć, że ci powiedzieć, że jest wolna. Upraszczając: dużo więcej zależy od dupy. Ty najwyżej możesz o tym wiedzieć i to zaakceptować. No chyba, że weźmiesz laskę siłą, ale zdaje się, że to jest nielegalne.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Antibambino: w jaki sposób więcej zależy od kobiety? Czy to znaczy że w odwrotnej sytuacji facet nie może powiedzieć że jest wolny? XD rozwiń proszę te myśl bo z tym "uproszczeniem" to pojechałeś.
No i zwróć uwagę na kontekst w jakim to napisałem. Odnosiłem się do tego, że @Kejran napisał że kobietom ufa a mężczyznom nie w takich sytuacjach, więc jak ufa kobietom, to nie powinien zakładać że dziewczyna go zdradzi
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@lord_xenu: ja piszę jak dziecko? Właśnie napisałeś zupełnie ogólna wiadomość z jakimś odniesieniem do praw naturalnych z cyklu "bo zawsze tak było" bez żadnych konkretów XD napisz proszę co masz na myśli. Co takiego sprawia że w sytuacjach zdrady więcej zależy od kobiety? Bo chłop się nie umie kontrolować? O czym ty piszesz?
@Antibambino: ulana locha przy ścianie szukająca nowego bolca.Mi to samo #!$%@?ła dupa to się pożegnaliśmy i teraz żałuje - baby takie są. Chłop jak za dobry jest to szukają nowego ekscytującego bolca a potem nowy okazuje się przegrywem bajerantem lub ją olewa po wyruchaniu xd

Jak gość jest koło 30 i o siebie dba powinien #!$%@?ć póki nie zaciążyła, jeśli zostanie w tym syfie to nawet mi go nie jest żal.
@Antibambino: Może szuka kogoś do trójkąta. Ewentualnie jakiegoś simpa, którego można wykorzystać bo przecież on na te wycieczki swoim autem, ze swoim paliwem nie pojedzie. A wiadomo, że zawsze coś do jedzenia trzeba kupić czy iść do knajpy to mężczyzna płaci.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym zawsze może się trafić jakiś chad, przystojny i bogaty książę jak w 50 twarzach geja, a wtedy sorry Winnetou- chłopaka można
@bysiiu: Od kiedy będąc w związku nie można mieć już znajomych płci męskiej? XDD jak się jest wolnym to można a jak jest związek to nagle wszyscy z penisami out? Facet też może mieć koleżanki, a to że laska ich nie ma może wynikać z tego że zmieniła miejsce zamieszkania. Takie rzeczy przeszkadzają jedynie zakompleksionym kolesiom.
@lord_xenu: xD
@AlienFromWenus

Od kiedy będąc w związku nie można mieć już znajomych płci męskiej? XDD jak się jest wolnym to można a jak jest związek to nagle wszyscy z penisami out? Facet też może mieć koleżanki, a to że laska ich nie ma może wynikać z tego że zmieniła miejsce zamieszkania. Takie rzeczy przeszkadzają jedynie zakompleksionym kolesiom.

Od kiedy wykopki tak mówią, oni wiedzą najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)