Wpis z mikrobloga

@Antibambino: ty masz problemy z zaufaniem kobietom, stąd szukasz na siłę jakichś sygnałów że ona szuka bolca na boku. Może ona lubi góry a jej chłop nie bardzo? Z resztą po co ja się rozpisuję, na tym portalu różowe są traktowane jak ludzie gorszej kategorii, bez rozumu, zaprogramowane do zdradzania i każdy nawet logiczny argument jest odrzucany na rzecz teorii z blackpilla ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Antibambino: szczęśliwa samotna mama będzie w pełni szczęścia tryskająca radością nie marząca o niczym więcej na pewno nie o facetach bo wszyscy faceci są źli ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 1
@Nowystaryziel: jak faktycznie chodzisz sobie porozmawiać w takie miejsce to śmiało! Naprawdę nie mam z tym problemu. Uważam też że jak masz zdrową relację ze swoją partnerką i sobie ufacie i faktycznie byłaby to prawda że masz przyjaciółki które pracują w tej branży to nie powinna mieć problemu. Sam miałem kiedyś znajomą która była zawodowa domina i też wpadałem do niej na herbatkę od czasu do czasu na pogaduchy
  • Odpowiedz
  • 0
@Antibambino: no i dalej nie odpowiedziałeś mi na bardzo proste pytanie "czemu kobieta w sytuacji zdrady może powiedzieć że jest wolna a facet, wg. Tego co piszesz, w odwrotnej sytuacji nie może tego zrobić" xd miłej soboty
  • Odpowiedz
  • 7
Szuka znajomych na tinderze xg. Trzeba być kompletnym kretynem żeby wierzyć w takie bajki. Gałąź trzymana musi być do końca.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nowystaryziel: uważasz że jestem dziewczyną czy to bardziej próba "odbierania mi" męskości bo nie reprezentuje Twoich poglądów? XD bo serio nie do końca zrozumiałem co masz na myśli.
Czyli Twoim zdaniem nie istnieje żadna nawet zupełnie minimalna możliwość że laska szuka po prostu przyjaźni?
Ja np. mam kilka przyjaciółek z Tindera z którymi mam zajebisty kontakt do dziś. Miałem raz randki i też bywalo bardzo fajnie. Uważam że obie opcje
  • Odpowiedz
@KyTh4: Szuka przyjaźni czyli sponsora wypadu w góry. Naiwny jesteś strasznie.
Poza tym takie sytuacje to duża możliwość zdrady.
Ogólnie może jest mały wyjątek, bo ludzie na zachodzie potrafią żyć w otwartych związkach, gdy pracują w innych miejscach niż mieszkają razem- ale to jest margines i w takim przypadku facet więcej traci niż zyskuje- no ale taki mają układ więc ich sprawa.
  • Odpowiedz
  • 1
@Nowystaryziel: regularnie korzystam z Tindera i ostatni raz gdy dziewczyna oczekiwała że zapłacę za wspólne wyjście był około 6 lat temu. I to niezależnie od tego czy to bardziej randkowe wyjście czy kumpelskie/przyjacielskie. Czy bierzesz pod uwagę możliwość że problem leży częściowo w Twoim transakcyjnym podejściu do relacji?
  • Odpowiedz
@Antibambino: Ogólnie wiadomo o co chodzi typiarze. Pytanie czy chce ci się w coś takiego bawić. Większość dziewczyn zawsze ma jakiegoś chłopaka (szczególnie te gdzieś pomiędzy 5-7/10), a chłopak nie ściana.
  • Odpowiedz
@Antibambino: Szukanie "przyjaciół" na Tinderze to jest taki fikoł, że mi słabo za każdym razem jak to widzę xD Nie poszuka w pracy, nie zagada do sąsiadki, nie pójdzie na jakieś zajęcia, nie zrobi sobie konta na forum o psach i nie umówi się z kimś na spacer. Nieeee, kurla - apka randkowa xD tam się szuka "przyjaciół"
  • Odpowiedz
@KyTh4: Przecież to jest zawsze transakcja- facet inwestuje swój czas, pieniądze i zasoby i liczy na związek, albo chociaż dostęp do łóżka.
Przyjaciółki to można mieć z dawnych lat szkolnych, studiów czy z pracy. Wyjazd z obcym facetem w góry to strasznie naiwne z Twojego toku myślenia.
Może jesteś atrakcyjny i twoje znajome z tindera w rzeczywistości liczyły na coś więcej dlatego poświęcały swój czas dla Ciebie? Musisz sobie nad
  • Odpowiedz