Aktywne Wpisy
PatrycjaKaszana +40
Idol wykopków giertych - mdleje przy próbie aresztowania, następnie ucieka z kraju do Włoch. Tak zachowuje się człowiek, który nie zrobił wału na 80 milionów.
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
źródło: GJoRjRnXEAAft2q (1)
Pobierz
power-weak +85
źródło: temp_file2110064179307237464
Pobierz

Podziwiam jak ktoś może wiązać się z kimś, kto o siebie nie dba i nie jest w ogóle aktywny.
#rozowepaski #bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #zwiazki
Aktualnie kończę studia i % kobiet otyłych, oraz skinny fat na moim roku jest znacznie większy niż mężczyzn na moim kierunku
U mężczyzn tego nie ma i dla mnie każdy skinny fat facet wygląda obrzydliwie.
Kobieta aby wyglądać dobrze, nie musi #!$%@?ć na siłowni
Komentarz usunięty przez autora
"Jest wiecej grubych bab"
Inny wykopek "to nie prawda, tu masz statystkyki"
Wykopek "ale nie mi chodziło o przedział taki i taki"
Jeszcze inny wykopek "no to tutaj masz z podziałem na wiek, nadal wychodzi, że to mężczyźni przodują"
Wykopek "łe ta statystyka jest do dupy"
To rzuć swoją statystyką
"No wiem, bo wiem. Widzę"
XDD
Kocham vikop
@technojezus: XD to tak nie działa
W ogóle genialny przykład podałeś. Znasz zaniedbaną, spasioną parkę, w której żadne z nich nie chce dbać o własne zdrowie, sprawność, koleś dopiero co ruszył dupę na siłkę tylko dlatego, że uważa, że jego panna powinna się ogarnąć i może jak będzie udawał, że sam o siebie dba to ona się domyśli i też schudnie (zajebista motywacja swoją drogą, na pewno długo
Jak patrzę na zdjęcia starych znajomych, to połowy bym nie poznała na ulicy. To się zaczęło jakoś po skończeniu studiów, z czasem jest coraz gorzej. Ale to ich problem ;)
Opieram się na danej grupie kilkuset osób. O co tobie chodzi?
@A_R_P: tak, bo jak masz skinny fat to masz ,,bebzona" większego lub mniejszego. O ile u kobiet tego tak nie widać, tak u mężczyzn bardzo i jest tp obrzydliwe. Nogi i ręce jak patyki, a bebzon jak bojler
Komentarz usunięty przez autora