Aktywne Wpisy
PatrycjaKaszana +40
Idol wykopków giertych - mdleje przy próbie aresztowania, następnie ucieka z kraju do Włoch. Tak zachowuje się człowiek, który nie zrobił wału na 80 milionów.
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
źródło: GJoRjRnXEAAft2q (1)
Pobierz
power-weak +85
źródło: temp_file2110064179307237464
Pobierz

Podziwiam jak ktoś może wiązać się z kimś, kto o siebie nie dba i nie jest w ogóle aktywny.
#rozowepaski #bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #zwiazki
Jesteśmy na fali popularności fit ciałek przez IG, mimo starań feminoidów, że "body positive" to jednak tego jest mniej i mniej się to forsuje.
Serio pokazać, że aktywność fizyczna jest spoko. Pokazywać ćwiczenia do wykonywania w domu, pokazywać zalety, motywować, zachęcać, promować zdrowe odżywianie. Szczerze zdrowe a nie czekoladowe mleko z toną dodanego
@technojezus: też mi się tak wydawało, no i jest sporo ulanych, ale jak dasz głębiej nura w statystyki i badania (nie tylko te z BMI) - to wciąż wychodzi, że z facetami jest w Polsce większy problem.
Ja to doszedłem po prostu do wniosku, że na facetów nie zwracam uwagi, a na kobiety i owszem, i jak sam się trochę ruszam, to to
@jadalny_kasztan: Też nie wiem. Jedyna różnica jest taka że nie noszą za małych legginsów, więc można nie zauważyć. Statystyki jednak pokazują że jest ich nawet więcej.
@Hrabia_Horeszko: Nie spotkałem takich ludzi. Pewnie widząc torebkę z kilogram najczystszego cukru jedzą łyżką aż do dnia.
źródło: comment_1656669993JOh8QmzHAvxJHO7zKaAZFb.jpg
PobierzTo są łasuchy, dużą porcję karkówki też zjedzą.
Nie widziałem natomiast nikogo uzależnionego od cukru. Na widok czystego cukru rzuciłby się niczym narkoman na czystą kokainę.
Na Kebaba rzucają się całymi kolejkami.
Cukier jest jedynie dodatkiem do przekąsek. Mając do wyboru tłustą czekoladę, albo czysty cukier, mało kto wybierze cukier. Musiałby być uzależniony.