Aktywne Wpisy

zyxinx +874
#dom #nieruchomosci #polska #aferasmietnikowa #afera #deweloper
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
źródło: stan na dzien dzisiejszy
Pobierz
Krole +191
źródło: kiedy jesteś idiotą wtf bhp
Pobierz

Trafiłaś na jakąś katolicką szeptuchę, a myślałem że ten gatunek już wyginął.
źródło: comment_1655800410JmXmn4k5DDMeltCgS8Tz5Y.jpg
PobierzOd takich osób to ja się chcę trzymać jak najdalej. Na szczęście nie spotykam ich często na swojej drodze. W ponad 15 letnie przygodzie na allegro, pierwszy raz trafiła się taka osoba. Tzn tak mocno zaburzona, bo i wcześniej się zdarzali dziwni ludzie. Ale czegoś takiego jeszcze u nas nie widziałam.
Macie jakiś zewnętrzny sklep poza allegro?
@Nordri: było odpisać że właśnie tak zrobiłyście dlatego przedmiot posiada ochronę i bezpiecznie wystawiłyście go na sprzedaż XD
@Nordri: i dobrze, bo byś się smażyła w piekle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1655805254oGpQSM83Ga1WtMK9jrVUhO.jpg
PobierzNie powiem, jak miałam sesje 600 zdjęć, to się schodziło.
Teraz używam strony www.remove.bg - sam wycina tło. Coś wspaniałego. I jest darmowe z minusem takim, że wychodzą dosyć małe te zdjęcia.
Jest możliwość płatnego przerabiania, wtedy masz hq, ale to kosztuje i to niemało.
Dlatego lecę na tych mniejszych
@Nordri: sposob na duze obrazki
źródło: comment_1655805801XmeFw29DXVTCnu9pFtYZoM.jpg
PobierzGłównie są to powiadomienia allegro wszelkiej maści (wystawiłeś, sprzedałeś, zakończona, wznowiona, nie sprzedałeś licytacji, pytania o cała masa innych).
Jestem świadoma, że można te powiadomienia wyłączyć, ale pracuje z mamą lvl 60+, która woli mieć wszystko "na wszelki wypadek" na dowód ;D
Ja już z tym nawet nie walczę, próbowałam, naprawdę ;)
Niby nie dużo, ale w obecnych czasach i przy obecnych cholernych podwyżkach wszystkiego 300+zł to dla mnie duży wydatek.
Boli mnie to, że muszę każdą złotówkę oglądać 3 razy i wkładać ogrom pracy i mieć z tego w efekcie niewiele, ale co poradzę.
Jesteśmy małą 2-osobowa firma i zaczynamy powoli wymiękać.
A