Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nartenlener: nie miałabym aż takiej wyobraźni, żeby coś takiego wymyślać :D
Albo klienta, który bardzo kwieciście odpisywał na maile - dosłownie ściana tekstu, a w stopce każdej wiadomości miał długą na kilkadziesiąt linijek listę kotów, które ma obecnie, tych, które już umarły (dla umarłych przy każdym imieniu i dacie śmierci miał dołączoną notatkę o tymże kocie) :D
No i to był pozytywnie zakręcony klient.
A ta kobieta tutaj... jak dla
  • Odpowiedz
demon nie ma ani grama litości (...) by nie wyrządzać poważnych szkód: choroby, z nowotworami włącznie także u niewinnych dzieci

@Nordri: czyli wszystko się wyjaśniło - każde cierpienie to nie jest dar od Boga jak opowiada Kościół czy według Biblii mówił Jezus tylko cierpienie jest narzędziem demonów. Szach mat, stara baba mądrzejsza od nauczania Kościoła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nordri: Kiedyś gadałam z jednym klientem o pogodzie czy czymś takim i użyłam zwrotu:
- … ale proszę Pana…
A on wtedy:
- żaden „Pan”, „Pan” jest jeden.
Ja takie wtf, ale ze co, a on:
- no Pan Jezus
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Nordri:

Nie istnieje samouzdrawianie, to okultyzm w najczystszej postaci

Ale jak to? Znaczy się, że chrześcijańska biblia kłamie i przedstawia okultystyczne praktyki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie istnieje samouzdrawianie, to okultyzm w najczystszej postaci

Ale jak to? Znaczy się, że chrześcijańska biblia kłamie i przedstawia okultystyczne praktyki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dalegor_: Baba jest mikrobiologiem. Wie, że to te szatańskie limfocyty, a nie jakieś okultyzmy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nordri: Skoro tak bardzo jej zależy na pozbyciu się tych dzieł szatana to może niech kupi wszystkie te ksiązki i je sama swoimi rękami spali? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dacie jakiś fajny rabat na cały komplet i każdy będzie zadowolony :D
  • Odpowiedz
  • 12
@Nordri ja miałam na żywo, robiłam klientce wycenę i wyszła końcówka 666 (liczone od mkw, no tak wyszło xD ), a ona blada jak ściana prosi mnie o korektę o złotówkę BO TO LICZBA BESTII xDDDD
  • Odpowiedz