Aktywne Wpisy

wezsepigulke +408

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

Albo klienta, który bardzo kwieciście odpisywał na maile - dosłownie ściana tekstu, a w stopce każdej wiadomości miał długą na kilkadziesiąt linijek listę kotów, które ma obecnie, tych, które już umarły (dla umarłych przy każdym imieniu i dacie śmierci miał dołączoną notatkę o tymże kocie) :D
No i to był pozytywnie zakręcony klient.
A ta kobieta tutaj... jak dla
@Nordri: czyli wszystko się wyjaśniło - każde cierpienie to nie jest dar od Boga jak opowiada Kościół czy według Biblii mówił Jezus tylko cierpienie jest narzędziem demonów. Szach mat, stara baba mądrzejsza od nauczania Kościoła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- … ale proszę Pana…
A on wtedy:
- żaden „Pan”, „Pan” jest jeden.
Ja takie wtf, ale ze co, a on:
- no Pan Jezus
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak to? Znaczy się, że chrześcijańska biblia kłamie i przedstawia okultystyczne praktyki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dalegor_: Baba jest mikrobiologiem. Wie, że to te szatańskie limfocyty, a nie jakieś okultyzmy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Dacie jakiś fajny rabat na cały komplet i każdy będzie zadowolony :D