Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +91
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1736
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kryptowaluty #inwestycje #gielda
@Canova: w jednym zdaniu pomyliłeś się dwa razy
Po 1. implikuję bycie biedakiem na podstawie twoich urojeń. Pokaż mi dwóch ludzi którzy mają zegarki za 100k+ i się kłócą który jest droższy. Napisałeś w końcu:
Po 2. nie jestem oskarkiem, ani nie mam
Komentarz usunięty przez autora
@Koronanona: z tych najbardziej kisnę, bronią tego jakby sami nad tym pracowali xD
Doceniam tych, którzy potrafią z tego wyciągać kasę. Nie cierpię ewangelistów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@drippinsauce @kruzd wołają #stonks xD
Komentarz usunięty przez autora
@Czachaaa: to ja XD absolutnie nie wierzę w krypto, ale skoro można na tym zarabiać to ładuję to hajs, który mógłbym #!$%@?ć. Na btc trochę się spóźniłem, ale chcę wierzyć, że eth będzie kiedyś tam, gdzie btc jest dzisiaj.
@I_am_the_liquor: DOKŁADNIE XDDDDDDD kisne every time z tego
Wieczna beka z p0laków patrzących do cudzych kieszeni i ich wąskich horyzontów
@tomekwykopuje: Nie wszyscy. Część zyskuje a znaczna większość traci. Krypto to takie samo spekulacyjne gówno jak forex. Jeżeli ktoś kiedyś został milionerem dzięki krypto to zrobił to kosztem znacznie większej ilości osób które mu te miliony oddały (pomniejszając to o wysokie koszty działania krypto). Do tej pory dzięki pompowaniu bańki drukowanym pieniądzem dawało rady pompować ale nie da się tego kontynuować w nieskończoność.
poniżej screen jak mnie wydymali milionerzy- najbardziej elon musk
@malinq:
W przypadku zegarków różnica ceny wynika m.in. z jakości wykonania mechanizmu, użytych kamieni czy metalu. Z kolei wiele firm nanosi logo na odpowiednik koszulki za max 10 usd z aliexpress, których
to z ludzi, którzy dorabiają ideologię do tego, że jakiś przedmiot jest wart miesiące albo lata pracy, bo był 20 lat w folii, zamiast komuś się do czegoś przydać XD