Wpis z mikrobloga

kocham to implikowanie bycia biedakiem gdy ktoś nie podziela światopoglądu jakiegoś losowego oskarka z pędzlem

@Canova: w jednym zdaniu pomyliłeś się dwa razy

Po 1. implikuję bycie biedakiem na podstawie twoich urojeń. Pokaż mi dwóch ludzi którzy mają zegarki za 100k+ i się kłócą który jest droższy. Napisałeś w końcu:

najlepsze są już wojenki i bicie konika do tego czyj zegarek kosztował więcej

Po 2. nie jestem oskarkiem, ani nie mam
jeszcze czaję, że ktoś wie, że te wszystkie szity się do niczego nie nadają i kupuje to czysto spekulacyjnie

@Czachaaa: to ja XD absolutnie nie wierzę w krypto, ale skoro można na tym zarabiać to ładuję to hajs, który mógłbym #!$%@?ć. Na btc trochę się spóźniłem, ale chcę wierzyć, że eth będzie kiedyś tam, gdzie btc jest dzisiaj.
Młode chłopy śmieją się ze starych naiwnych bab bo te kupują garnki za 10 tysięcy. Tymczasem siebie samych uważają za inwestorów bo ładują kase w krypto gdzie grupa spekulantów milionerów ich dyma na kase. Śmiechu warte.

@I_am_the_liquor: DOKŁADNIE XDDDDDDD kisne every time z tego
Tak samo się p0laczki jak ty śmiali się z zegarka Lewandowskiego za 300 tys. Dziwnym trafem Nautilus przestał być produkowany rok później i aktualnie lata po 700 tys. xD A wszystkie przygłupy komentujące cudze inwestycje muszą #!$%@?ć 20 lat na magazynie, żeby tyle zarobić co pan bobert na pozerskim, według nich, zegareczku xD

Wieczna beka z p0laków patrzących do cudzych kieszeni i ich wąskich horyzontów
XD no tak bo wszyscy tracą

@tomekwykopuje: Nie wszyscy. Część zyskuje a znaczna większość traci. Krypto to takie samo spekulacyjne gówno jak forex. Jeżeli ktoś kiedyś został milionerem dzięki krypto to zrobił to kosztem znacznie większej ilości osób które mu te miliony oddały (pomniejszając to o wysokie koszty działania krypto). Do tej pory dzięki pompowaniu bańki drukowanym pieniądzem dawało rady pompować ale nie da się tego kontynuować w nieskończoność.
albo kupują ciuchy w cenie x20 tylko dlatego bo jest to malutki napis znanej marki

ten sam poziom ignorancji co "jak można kupować zegarek za 1000zł czy 100000zł skoro ten z kiosku za 15 ma te same funkcje xD

@malinq:

W przypadku zegarków różnica ceny wynika m.in. z jakości wykonania mechanizmu, użytych kamieni czy metalu. Z kolei wiele firm nanosi logo na odpowiednik koszulki za max 10 usd z aliexpress, których