Aktywne Wpisy
blinkarA +1366
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Variv +153
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

źródło: comment_16557881108aWGgBN1O1k7IvtCnoNyft.jpg
PobierzJakie leki, któreś z tych wyklętych co to nie można nawet o nich mówić bo inaczej ludzie by się nie bali śmiertelnego wirusa?
Komentarz usunięty przez autora
Nadszedł już w końcu ten, jakże hucznie zapowiadany przez ekspertów pokroju Łukasza Szumowskiego, Andrzeja Horbana, Włodzimierza Guta czy Krzysztofa Simona, covidowy armageddon? Jest drugie Bergamo? Bo ja czekam i czekam, a tu ciągle nic...
@misthunt3r: Jaki rząd ma w tym niby interes?
@XpedobearX: Ty tak setio pytasz bo nie ogarniasz czy trolujesz? Zalozmy ze serio, to Ci wyjasnie. Dowolna panika czy sytuacja kryzysowa powoduje wzrost spolecznego przyzwolenia na zamordyzm, glupie pomysly i lamanie prawa obowiazujacego w normalnych czasach przez rzadzacych. Cos co w normalnej sytuacji sprawia, ze zaczyna im spadac poparcie, w tej jest traktowane jako "pozytywne dzialanie rzadu".
A co do fikolakow na temat
@misthunt3r: Ok, podaj przykład, który był korzystny dla rządu. Ja widzę większe negatywy i ogromne długi po pandemii, które w------y inflację i nie starcza