Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

zgłaszam się z prośbą. Być może ktoś miał taki problem, albo jest tu jakiś spec, który mógłby to w miare dobrze rozczytać (do ortopedy umówiony jestem). Mam okropny ból barku od 2 lat jakoś gdzie za 1 razem pojawił się podczas wyciskania na klatę. Teraz ból został w miarę opanowany, że boli tylko podczas podnoszenia do góry i jak trzymam sztangę do przysiadu na plecach. Kiedyś miałem pękniety wyrostek obojczykowy. Załączam zdjęcia, może ktoś coś będzie wiedział bo ja już dość mam.. Kolejne zdj w kom. #mikrokoksy #mirkokoksy #zdrowie
źródło: comment_1655211377QzjylUKsYLijV5esUUGqJ9.jpg
Pobierz@Walec022: a próbowałeś podnosić w dół?
źródło: comment_1655230421s5Cb81c2xkXMn78WyeDGHQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16552308399eTYnBuUMZnn9xsE01O2Z8.jpg
PobierzŻyczę więc zdrowia, wytrwałości oraz skutecznej i
@tmux: a masz jeszcze te usg, rtg, opisy, historie choroby? wyslij na priv jak mozesz to sie poucze
@humanistyczny_inzynierze: zapisałem nick, na pewno się odezwę bo nie odpuszcze tematu