Aktywne Wpisy
MarekKucharz +103
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +159
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

Jak się nazywa oprogramowanie na Pi OS, które zawiera gotowe skrypty instalacyjne programów skonfigurowanych pod RPI? Pamiętam, że jakiś czas temu jak robiłem podchody pod używanie RPI jako taki prosty desktop miałem ją zainstalowaną, ale teraz za cholerę nie mogę sobie przypomnieć - googlowałem, ale niestety chyba dzisiaj nie mój dzień i nie mogę jej znaleźć.