Aktywne Wpisy

simpiara +190
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Takie luźne zgadywanki, żadna projekcja, ale kto chce to go zawołam tutaj 15 października.
#nieruchomosci #gielda #stopyprocentowe #inflacja #przemysleniazdupy
@Cobakel: a powiedz mi co dla obywateli danego kraju ma to skąd jesteś kiedy co miesiąc można coraz mniej kupić? Będą podnosić tak długo aż inflacja spowolni i jeśli przy 2,5 to się stanie to ok, a jeśli nie to zobaczymy więcej. Czas pokaże. Jedynie zmienić zdanie mogą jak
Paliwo zdrożało o 50% w ciągu paru miesięcy. Przez wiele lat 5 zł to był taki benchmark ceny paliwa. Raz trochę więcej raz trochę
@PanMihau: Zupełnie bezpowrotnie
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
Ze FED i EBC beda po podwyzkach to my tez bedziemy musieli?
@TurboDynamo: Ja jestem Polakiem i inwestowałem na giełdzie oraz w kryptowaluty. Mam też sporo znajomych Polaków, co inwestowali podobnie, więc chyba głupoty piszesz.
Nigdy nie słyszałem, żeby ktoś inwestował w samochody (chyba że o jakimś kolekcjonerze rzadkich perełek mówimy ale takich ludzi jest promil i raczej nie jest to ich główne źródło dochodu, a bardziej hobby).
Jeśli idzie o
Dlatego Morawiecki bluzga Putinowi. Jedna "zbłąkana" rakieta i będzie powód aby wprowadzić stan wyjątkowy i zamknąć granice. To jedyne wyjście aby władza PiS i SP PiS nie upadła.