Aktywne Wpisy

kvvach +1
#mediolan2026 naprawdę mnie ciekawi co by u nas pokazywali jak my nie mamy żadnej kultury jak Włochy Francja ani nie potrafimy robić show jak murica. przepuszczam że jakieś g---o jak w Chinach czy Korei

vvvariacik +5
#meksyk
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku

![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

źródło: comment_16540601013IIEi6mF1KZBPbXlhusMa3.jpg
Pobierz@kochamschabowe: "Twoja" definicja też jest w tamtym słowniku PWN, na trzecim miejscu. Wielki Słownik Języka Polskiego w opracowaniu Instytutu Języka Polskiego podaje nawet cztery znaczenia słowa bajka. To znaczenie znasz?
@suweren_sudoku: No to powinieneś być zadowolony, bo w roli wróżki obsadzono urodzoną w Londynie Brytyjkę.
Tylko ten Gepetto. Tu jest dopiero dramat (sorry @kochamschabowe ;) ). Jego będzie grał ten wstrętny Amerykaniec Tom Hanks. Amerykaniec grający Włocha, to jest dopiero zniewaga. (╯°□°)╯
@suweren_sudoku: Bo są p------i.
Edit: Zdjęcie poglądowe.
źródło: comment_1654086015DBrMMMBv2r1eRGH7nJHco8.jpg
Pobierzźródło: comment_16540868046vsUB3dZrDFO9RJk6Ucded.jpg
Pobierzźródło: comment_16540872993fPJILf6Ols6h7nMcTD68s.jpg
PobierzWidzę że z logiką się nie lubisz. Pewnie narzucanie standardów lgbtqwerty (czego jest 2%) całej reszcie też popierasz. I nie widzisz że ktoś tu już dawno zrobił ci papkę z mózgu. Nie chcesz to nie czytaj komentarza.
Jezus pochodzi z bliskiego wschodu, ale portretuje się go jako białego gościa z ciemnymi blond włosami i niebieskimi oczami. Kleopatrę grała pochodząca z UK Liz Taylor, Alec Guiness grał arabskiego księcia w Lawrence z Arabii, a w postać Noego wcielił się Russell Crowe. Wszystkie filmy na podstawie japońskich mang i anime są najczęściej grane przez białych aktorów.
Jednak z jakiegoś powodu nie widzę protestów by